Seita Shop on yksi suosikkikaupoistani ja sieltä olen ostanut mm. Happy Lightsin valkoisen pallovalosarjan, Hee-tuolin, By Lassen Kubus-kulhon, Design Lettersin tuotteita, Uashmaman pussukoita sekä monia muitakin ihania postauksissani vilahtavia sisustustavaroita. Ilahduin suuresti heidän yhteistyöehdotuksestaan, jonka tiimoilta pääsin valikoimaan syksyiseen sisustukseen sopivia kampanjatuotteita. :)

Omakotivalkoinen_yhteistyo_SeitaShop.jpg

Omakotivalkoinen_1057.jpg

Omakotivalkoinen_1063.jpg

Omakotivalkoinen_1056.jpg

Olen ihastellut Normann Copenhagenin harmaansävyisiä Folk -kynttilänjalkoja jo useamman viikon, joten kampanjatuotteiden valinta oli äärettömän helppo tehdä. Kokeilin muutamaa erilaista kynttiläsommitelmaa, joista oma suosikkini on makuuhuoneessa sijaitseva kahden eri harmaansävyä olevan Folkin yhdistäminen Iittalan valkoisen Nappulan kanssa. Mattaiset ja pehmeät harmaat tuovat ihanan syksyistä tunnelmaa vaaleaan huoneeseen ja Folkeista innostuneena taidan vaihtaa kaksi valkoista tyynyliinaa harmaisiin versioihin. ♥

Omakotivalkoinen_1054.jpg

Omakotivalkoinen_1040.jpg

Omakotivalkoinen_1042.jpg

Omakotivalkoinen_1053.jpg

Omakotivalkoinen_1037.jpg

Eri tummuusastetta olevat kynttilänjalat tulevat kauniisti esille olohuoneen valkoista pöytää vasten. Sommittelu on tehty rennolla otteella ja kynttilänjalkojen korkeusvaihtelu tuo kivan fiiliksen, joka korostuu illanhämärässä. Kokoelmani kattaa neljä erilaista Normann Copenhagenin Folk -sarjan kynttilänjalkaa - vaaleanharmaan (kork. 16,5cm), harmaan (kork. 12,6cm) ja tummanharmaan (kork. 3cm) kruunukynttiläjalan sekä harmaan tuikkualustan. Folkien rinnalta löytyy myös valkoinen Nocto, joka on moderni versio vanhanajan kynttilänpidikkeestä. Taustalla näkyvä lumista metsää kuvaava Svaneforsin Talvimaisema -tyynynpäällinen viimeistelee talvisen tunnelman. ♥

Omakotivalkoinen_1089.jpg

Omakotivalkoinen_1077.jpg

Omakotivalkoinen_1071.jpg

Kolmantena kokeiluna nostin kynttilänjalat String -seinähyllylle, turvaan uteliailta hyppysiltä ja koiran karvaiselta hännältä. :) Tivoli Audion radiossani on hitunen harmaata joukossa ja kokoelmani näyttääkin ihanan rauhalliselta. Eiköhän näillä kynttilänjaloilla pärjätä seuraavat 10 vuotta, ja varmasti pitempäänkin. :)

Omakotivalkoinen_HappyLights_0840.jpg

Omakotivalkoinen_091809.jpg

Happy%20Lights.jpg

Happy Lightsin valkoinen Snowball-pallovalosarja valaisee kotia tänäkin talvena. Harkinnassa on ostaa 20 pallon valosarjani rinnalle toinen samanlainen ja ripustaa ne molemmat joulukuuseen, jolloin kuusessa on sekä valot että koristepallot samassa paketissa. Ideana on koristella kuusi hyvin minimalistisesti, vain muutama kaunis yksityiskohta vihreillä oksilla roikkumassa...♥

Omakotivalkoinen-arvonta_happyLights_sei

Seita Shop halusi järjestää syystunnelmaan sopivan arvonnan, jonka palkinnoksi valikoimme Happy Lights 20 pallon pallovalosarjan. :) Voittaja saa valita värivaihtoehdoista mieluisimman, vaihtoehtoihin voit käydä tutustumassa ennakkoon TÄÄLLÄ! Palkinnon arvo 29,90, palkinto postitetaan voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen! ♥

Happy Lightsin valosarja on tarkoitettu sisäkäyttöön, Ce-merkityssä valosarjassa on 20 pientä valoa 15 cm välein. Pallot on valmistettu värjätystä narusta ja niiden halkaisija on 7 cm. Pakkauksen mukana tulee selkeät kokoamisohjeet. Sähköjohdon kokonaispituus on 4,35m. Lampputyyppejä on kahta: hehkulamppusarjan valosävy on lämpimän valkoinen, led-valosarjan valo on puhtaanvalkoista valoa. 

Happy Lights pallovalosarjan arvontaan voit osallistua jättämällä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.10.2014 klo 23.59 asti! Perinteiseen tapaani huhuilen blogissani onnekkaita voittajia ilmoittautumaan heti arvonnan päättymisen jälkeisenä maanantaina 20.10.2014, joten muistathan olla kuulolla!

1016913_10154756174160343_64906099477290

Seita Shopissa alkoi tänään Hinta Hulinat ja tarjousvalikoimasta löytyy mm. Hayn ja Normann Copenhagenin tuotteita, ihanan tuoksuisia Methodin siivousaineita, Tom Dixonin kynttilälyhtyjä sekä Gant Homen tyynynpäällisiä sekä torkkupeittoja. Kamppistuotteet voi katsastaa TÄÄLTÄ!

Ihanaa iltaa kaikille! 

(Hinta Hulinat ja Happy Lights -tuotekuvat seitashop.fi. Postaus toteutettu yhteistyössä Seita Shopin kanssa)