Olen kesästä asti pitänyt silmäni auki valkoisten teräskorien varalta, mutta oikean kokoista tai -näköistä ei tuntunut mistään löytyvän. Teiltä lukijoilta sain monta hyvää vinkkiä, mm. Menun sekä Ferm Livingin Wire-koreista, Housen variaatiosta sekä Luhdan Orsi -korisetistä, johon lopulta päädyin. Kuvien perusteella en ollut aivan satavarma Orsi-korien sopivuudesta, mutta jouluista lehtijuttua varten jouduin tekemään nopean ratkaisun, joka onneksi osoittautui hyväksi valinnaksi. :)

omakotivalkoinen_1031.jpg

omakotivalkoinen_1026.jpg

omakotivalkoinen_1021.jpg

Isompaa (Ø 53cm, kork.39cm) ja pienempää (Ø 43,5cm kork.34cm) koria voi kätevästi säilyttää sisäkkäin, silloin kun niille ei ole käyttöä. Koria voi hyödyntää myös sohva- tai sivupöytänä sekä jakkarana kääntämällä korin ylösalaisin. Materiaali on valkoiseksi maalattua terästä, aivan kuin Hayn Hee-tuolit ja String-sarjan sivupaneelit. Orsi-koreja saa valkoisen lisäksi myös mustana ja niitä myydään sekä kahden korin settinä että erikseen S ja L -kokoisina. 

LuhtaHomeOrsiKorit.jpg

omakotivalkoinen_1023.jpg

omakotivalkoinen_1028.jpg

Omissa koreissani säilytän pääasiassa koristetyynyjä sekä rullaksi käärittyjä torkkupeittoja, mutta käyttötapoja on monia muitakin. Jos eteisessämme olisi enemmän kenkiä esillä, voisin laittaa ainakin osan niistä tuohon pienempään koriin. Isompi kori sopisi tytön pehmoleluille ja voisihan tuota käyttää myös ison viherkasvin koristeruukkuna, kun sisään laittaa vedenkestävän alustan tai muoviruukun, jonka ympärille käärii hopeista foliota peitoksi. Tarvittaessa saan niistä myös lisää istuintilaa olohuoneen pöydän ympärille... Ei lainkaan hullumpi ostos, vaikka epävarmalta pohjalta sen teinkin. :)

Kivaa päivää kaikille!