Yritän miettiä jo ennakkoon astioiden, kuivaruokien ja muiden tarpeellisten tavaroiden sijoituspaikkoja uudessa keittiössä, jotta jokainen pienikin detalji on varmasti tullut huomioitua. Päivittäin aktiivisessa käytössä olevat siivousvälineet haluan sijoittaa käden ulottuville, joko tiskialtaan läheisyyteen esille tai vaihtoehtoisesti allaskaapin sisälle ulosvedettävän oven ylälokeroon piiloon. Damixan Clover Easy -hanan kädensijassa on musta kumimainen pinnoite ja nykyiset mustat siivousvehkeeni näyttäisivät kivalta näkösälläkin. :)

Omakotivalkoinen_1105.jpg

Omakotivalkoinen_1100.jpg

Mayn valkoinen pikkukori on ollut loistava ostos ja käytössä sen parhaat puolet ovat tulleet esille. Siinä Musta5101 -sarjan astianpesuaine, siivoussuihke, rätti sekä harja ovat siististi esillä, helposti saatavilla ja käytön jälkeen ilmavasti kuivumassa. Uusin lisäys korissa on Anna Nygård Designin sälekaihtimista valmistetuun suodatinpussitelineeseen laittamani konetiskitabletit. :) Tabletit ovat minulla olleet aikaisemmin läpinäkyvässä muovipurkissa ja sitä ennen peltipurkissa. Muovipurkkiin tarttui ikävästi Fairyn huuhtelukirkastetta sisältävien konetiskityynyjen vihreää väriä enkä saanut purkkia puhtaaksi. Peltipurkki vuorostaan alkoi ruostumaan sisältä ja veikkaan että tabletit aiheuttivat jonkinlaisen eroosion peltipurnukan sisäpintaan... 

Omakotivalkoinen_1111.jpg

Omakotivalkoinen_1118.jpg

Omakotivalkoinen_1122.jpg

Suodatinpussipaketin vetoiseen sälekoriin mahtuu noin 40 litteää pesuainetablettia tai 25kpl huuhtelukirkasteen sisältävää pulskaa pesutyynyä. Sälekaihdin on materiaalina kestävä, se ei haalistu eikä siihen tartu sellaisia hajuja jotka pesemällä eivät pois lähtisi. Korin voi pistää muun tiskin joukossa astianpesukoneeseen puhdistumaan, itse olen kahdesti sen pyöräyttänyt koneessa puhtaaksi. :)

Omakotivalkoinen_1106.jpg

Omakotivalkoinen_1101.jpg

Itselleni on tärkeää että tehokkuuden lisäksi siivousvälineet myös näyttävät hyvältä. Mustat siivousliinat ja tiskiharjat ovat varsinkin keittiössä aivan loistavia, niistä ei näy pesussa irti lähtemättömät pinttymät ja ne ovat aina siistin näköisiä, jopa likaisena. :D Pölyjen pyyhinnässä ja lattioiden moppaamisessa tykkään käyttää valkoisia Sinin mikrokuituliinoja, niissä vuorostaan näkee siivouksen seurauksena irronneen lian. Myös pinkki väri on siivoustuotteissa kiva, Sinin Roosa Nauha -tuotesarjan uusi hennompi vaaleanpunainen varsinkin...

Muistakaahan osallistua Happy Lights pallovalosarjan arvontaan, osallistumisaikaa on huomiseen klo 23.59 asti! Letkeää lauantai-iltaa kaikille! :)