Anna Nygård Designin sälekorit ovat valloittaneet sydämeni ja niitä löytyykin lähes jokaisesta huoneesta. :) Makuuhuoneen AND-edustuksesta vastaa tämä suloinen S-kokoinen minikori, johon kuuluu myös puinen kansi. Kansi oli alunperin puunsävyinen ja maalasin sen itse valkoiseksi kalustemaalilla. Yhdellä maalikerroksella sain sopivan peittoasteen ja kauniit puunsyyt jäivät kuultamaan maalipinnan läpi. ♥ 

Omakotivalkoinen_1272.jpg

Omakotivalkoinen_12666.jpg

Omakotivalkoinen_1270.jpg

Omakotivalkoinen_1279.jpg

Omakotivalkoinen_1284.jpg

Omakotivalkoinen_1292.jpg

Omakotivalkoinen_1295.jpg

Omakotivalkoinen_1273.jpg

Pikkuinen kori on kooltaan 8x8cm ja pienestä koostaan huolimatta se on suuri säilytin. :) Sälekori sopii mm. avainten ja taskuissa pyörivien pikkutavaroiden, korujen, meikkien ja kynsilakkojen, tee- ja maustepussien, palasokerin, koulutarvikkeiden, pinnien ja pompuloiden sekä topsipuikkojenkin säilytykseen, kannen kanssa tai ilman. :)

Olen ehtinyt hankkimaan itselleni hirmuisen jouluhuuman, taustalla soi parhaillaan Frank Sinatran Have Yourself a Merry Little Christmas  ja kupissa on kuumaa glögiä, nam. :) Illalla tulossa pieni jouluaiheinen postaus... Siihen asti toivottelenkin kaikille ihanaa torstain jatkoa! :)