Sain aivan ihanan Anna Nygård Designin tuotesetin yhteistyökampanjan tiimoilta ja visioin heti niille täydellisen käyttötarkoituksen. ♥ Kotimaisena käsityönä valmistetut pärekorien punontaperinnettä kunnioittavat säletuotteet ovat ajattoman kauniita ja suomalaisuutta henkiviä, ja siitä inspiraationi syksyiseen somistukseen syntyikin... 

Omakotivalkoinen_080999.jpg

Omakotivalkoinen_0832.jpg

Omakotivalkoinen_0844.jpg

Omakotivalkoinen_0828.jpg 

Anna Nygård Designin vastuullisten sisustustuotteiden taustalla häärii ihana Anna, jonka arvomaailman mukaisesti AND-tuoteperhe rakentuu. Kestävyys, laatu, käytännöllisyys, ajattomuus sekä ekologisuus ovat vahvana vaikuttajana tuotteiden synnyssä. Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkin saaneet säletuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa, tarkemmin sanottuna Kokkolassa, käyttäen apuna ainoastaan oransseja Fiskarseja. :) 

Omakotivalkoinen_0810.jpg

Omakotivalkoinen_0814.jpg

Omakotivalkoinen_0838.jpg

Omakotivalkoinen_0816.jpg

Tuotevalikoimasta löytyy monikäyttöisiä sälekoreja sekä kausittain vaihtuvia sesonkituotteita, kuten joulukoristeita. Perusvärivalikoimasta löytyy valkoista ja hopeaa, kausiväreinä on nähty mm. mustaa ja kultaa. Säänkestävän ja helppohoitoisen materiaalinsa vuoksi korit kestävät vesipesun ja varaavat kylmyyttä, joka on eduksi varsinkin maitopurkin ja voirasian somisteissa. Käyttötapoja on lukemattomia, aina kylpyhuoneen piensäilytyksestä ruoan tarjoiluun. Keksin hyödyntää kauniit sälekorit parvekkeen somistuksessa luonnosta poimittujen oksien ja lehtien kanssa. Säletarjottimen päällä on turvallista poltella kynttilöitä, ja pihlajanmarjojen sekä lehtien kavalkaadi näyttää upealta kokonaisuudelta. ♥

Omakotivalkoinen_0823.jpg

Omakotivalkoinen_0831.jpg

Omakotivalkoinen_0842.jpg

Omakotivalkoinen_0813.jpg

Omakotivalkoinen_arpoo_anna_nyg%C3%A5rd_

Sitten päästäänkin ilouutisiin! :) Sain arvottavakseni teidän lukijoiden kesken 3-osaisen tuotesetin, joka sisältää samat ihanat sälekorit kuin mitä itsekin Annalta sain. Arvontaan voit osallistua jättämällä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on maanantaihin 13.10.2014 klo 23.59 asti! 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-10-09%20koht

Anna Nygård Designin Facebook-sivua kannattaa myös pitää silmällä, sillä tykkääjile on luvassa iloisia yllätyksiä. :) 

Arvontaonnea kaikille tasapuolisesti! Tunnelmallista syysiltaa!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Anna Nygård Designin kanssa)

ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! <3