Lauantaiaamuna suuntasin töppöseni kohti Länsisatamaa ja Eckerö Linen modernia M/S Finlandian risteilyalusta, jolla matkasimme kauniiden CASA ladyjen kanssa pikkujoulumatkalle Tallinnaan. Matka oli alusta loppuun asti silkkaa ylellisyyttä ja juhlaa, eikä sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta mikä sydämessä vallitsee parhaillaan. ♥ 

CASApikkujoulut2014_1655.jpg

Omakotivalkoinen_1442.jpg

Eckerö Linen Johanna Uimonen oli järjestänyt meille upealla näköalalla varustetun Lounge-tilan laivan keulasta, jossa tarjoiltiin runsas herkkuaamiainen kuohuvan kanssa. Hyvää ruokaa, lasillinen kuohujuomaa, ihania uusia ystäviä ja juhlatunnelmaa...tämän ihanammin ei päivä voi alkaa! <3

Omakotivalkoinen_1444.jpg

Omakotivalkoinen_1464.jpg

Omakotivalkoinen_1475.jpg

Nämä kuvat otin meidän Loungesta ikkunan läpi ja nyt toivon, että olisin uskaltautunut kannelle kuvaamaan... auringonnousu merellä on nimittäin sanoinkuvaamattoman kaunista! <3  Nappasimpas kuvan myös ohikiitävästä Tallink Shuttle -paatista. :)

CASA_StarlightCabaret_1576.jpg

Matkalla mukana oli myös MatkaVekan Johanna (Johannan matkablogi löytyy TÄÄLTÄ) ja hänen opastukseellaan kävimme kiertelemässä Kalamajan alueen putiikkeja. Alueelta löytyy myös trendikäs Telliskivi Loomelinnak, mistä löytyi ihania pieniä pop up-myymälöitä, paikallista designia sekä lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Sisustusfanina keskityin kuvaamaan enimmäkseen sisustusliikkeitä, joista tulossa ikioma postaus huomenna. :)

Omakotivalkoinen_1592.jpg

Omakotivalkoinen_1594.jpg

Omakotivalkoinen_1595.jpg

Omakotivalkoinen_1598.jpg

Omakotivalkoinen_1602.jpg

Omakotivalkoinen_1608.jpg

Omakotivalkoinen_1611.jpg

Kävimme lounastamassa F-Hoone nimeä kantavassa tunnelmallisessa ravintolassa, jossa salaattiannoksen lähtöhinta on 1,90€. :) Ravintolamiljöö on henkeäsalpaavan ihana - rouheita raakapintoja, maalaistunnelmaa ja arkkitehtuurisesti kauniita yksityiskohtia. Suosittelen kaikille Tallinnaan matkaaville piipahdusta F-Hoonessa, joka löytyy osoitteesta Telliskivi 60a.

Omakotivalkoinen_1618.jpg

Kaupunkikierroksemme päättyi Sokos Hotel Estoriaan, missä meitä odotti tervetulotoivotusten ja kuohujuoman kanssa hotellin edustaja Evelin Org. Näin lämpimästi minua ei ole kukaan koskaan ottanut vastaan ja itseni lisäksi muutamalla muullakin bloggaajalla kihosi kyynel silmäkulmaan. ♥

Omakotivalkoinen_1615.jpg

Omakotivalkoinen_1629.jpg

Omakotivalkoinen_1631.jpg

Solo Sokos Hotel Estoria sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellista on lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin, ja laajan palvelu-, ravintola-, ja kauppavalikoiman tarjoamaan Viru Keskus -ostosparatiisiin on suora käynti hotellista. Hotelli tarjoaa 93 modernia ja taianomaista huonetta, joista jokainen esittelee yhden kiehtovan tarinan Virosta kuvin ja kertomuksin. Minun huoneeni taulukollaasi kertoi tarinan Viron ensimmäisestä liikennepoliisista, joka nimettiin virkaansa 1.4.1929. 

SokosHotel_Eastoria_huone_1672.jpg

Omakotivalkoinen_1632.jpg

Omakotivalkoinen_1635.jpg

Tämä hotelli sopii erityisesti heille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, sekä nauttivat persoonallisista tiloista ja tarinoista, joita tällä Virolaisella designhotellilla on tarjottavanaan. Hotellissa on tasokkaat, modernit ja värikkäästi sisustetut huoneet, joista löytyy perusmukavuuksien lisäksi nopea WiFi, unelmaunet tarjoava king size -parivuode, runsas tyynyvalikoima, Cupsolo-kahvinkeitin ja aamutossut. :)

Omakotivalkoinen_1656.jpg

Majoittauduimme yhden hengen huoneissa hotellin yhdeksännessa kerroksessa ja aulatilan yhteydestä löytyi hauskasti toteutettu omakuvauspaikka eli Selfie-mesta. :) Hotelli on täynnä vastaavanlaisia mielenkiintoisia yksityiskohtia ja huomaa että sisustukseen on haluttu panostaa erityisen paljon. Hotellin esittelyvideo antaa varsin hyvän ja monipuolisen kuvan - tässä hotellissa todellakin viihdytään ja rentoudutaan!

CASA_StarlightCabaret19.jpg

Ravintola Merineitsin Show&Dinner -illalliselle en ottanut kameraa mukaan, joten tarjoilupuoli jäi valitettavasti kuvaamatta. Hotellin edustaja Peep Ehasalu vaimoineen liittyi seuraamme ja kuten aikaisemminkin, oli vastaanotto ja tunnelma meitä kohtaan uskomattoman lämmin. Alkupalana herkuttelin kevyesti savustettua hanhea, aprikoosia ja uunipaistettua punajuurta kuohuviinin kanssa. Pääruokana tarjoiltiin ruohoruokittua mureaa nautaa, peruna confitteja, kukkakaalipyréetä sekä luuydinkastiketta. Jälkiruoka nimeltään "ihan kuin juustokakku" kruunasi herkullisen illallisen jälkiruokaviineineen.

Kolmiosainen Starlight Cabaret -ryhmän esittämä LIFE is a CABARET -shownumero kertoi elämänkerrallisen musikaalitarinan vuonna 1926 syntyneestä ammatillisen varieteetanssin luoja Kalju Saarekeesta. Näyttävässä revyy-showssa kuvataan Viron viihdemaailman merkittävimmän vaikuttajan 40 vuoden mittaista elämäntyötä aina 40-luvulta 90-luvulle asti. Mikäli matkaat Tallinnaan, suosittelen koko sydämestäni tätä upeaa show& dinner -kokonaisuutta!

CASA_StarlightCabaret21.jpg

Lisää matkatunnelmiamme löydät CASAn etusivun tuoreimpien postausten joukosta: http://www.casablogit.fi/ 

Kiitos mielettömän upeasta viikonlopusta CASAladyille, MatkaVekalle, Johanna Mäenluomalle, Eckerö Linelle, Johanna Uimoselle, Sokos Hotel Estorian ja ravintola Merineitsin henkilökunnalle, Evelyn Orgille, Peep Ehasalulle sekä Starlight Cabaret -ryhmälle! <3

(Yhteistyössä: MatkaVekka)