Olohuoneen hieman pitkänmallinen muoto on aiheuttanut 8 vuoden aikana useita kalusteongelmia. Yleensä ne ovat liittyneet laskutasona toimiviin pöytiin, jotka ovat blogivuosieni aikana vaihtuneet neljästi. Pöydät ovat olleet yksinään liian pieniä ja useamman pöydän ryhmänä taas vuorostaan liian suuria ja massiivisia. Olen kokeillut pitkulaa, pyörylää, kantikasta ja matalaa pöytää, yhdessä sekä erikseen, mutta ongelma on sinnikkäästi pysynyt mukana kaikki nämä vuodet. :) Totesin taannoin vitsinä tarvitsevani olohuoneeseen 1,5 pöytää... En arvannut että idea jää mieleeni muhimaan kehittyen lopulta ratkaisuksi ongelmaani. :) 

Omakotivalkoinen_Olohuone1.jpg

OneNordic_Keytable_omakotivalkoinen.jpg

Omakotivalkoinen_Olohuone2.jpg

Omakotivalkoinen_Olohuone4.jpg

Aloin etsimään netistä pieniä pöytiä, joiden muotokieli sopii olemassa olevan Normann Copenhagenin Tablo-pöydän kanssa. Lisäpöydän piti olla pyöreä, linjakas, korkeampi kuin Tablo sekä kevytrakenteinen. Löysin One Nordicin tikkujalkaisen Key-pöydän, joka täsmäsi jokaisen vaatimuslistallani olleen kohdan kanssa - siro, ajaton, pyöreä, pieni, 51cm korkea ja valkoinen.  Key pöydän reuna tulee kauniisti matalamman Tablon päälle kerrostarjottimen tavoin. Asettelun vuoksi kokonaisuus on melkein kuin toivomani 1,5 pöytää. :)

Omakotivalkoinen_Olohuone3.jpg

OneNordicKey_NormannCopenhagenTablo.jpg

omakotivalkoinen_0929.jpg

omakotivalkoinen_0932.jpg

omakotivalkoinen_0920.jpg

Pöydät täydentävät toisiaan siroudella ja jykevyydellä, olohuoneen keskiö on nyt huomattavasti harmonisempi kuin koskaan aikaisemmin tässä kodissa. Joskus on kokeiltava huonoja ratkaisuja oppiakseen löytämään ne parhaimmat vaihtoehdot. :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

(Tuotekuvat: One Nordic, Normann Copenhagen. Postaus sisältää mainoslinkkejä)