Ystäväni piipahti Lontoon vierailullaan The White Companyn myymälässä ja tuliaiskassista löytyi tuoksukynttilöiden lisäksi kyseisen yrityksen tuotekuvasto. Selasin kuvaston kannesta kanteen ja suustani pääsi monta kertaa syviä huokauksia, tämä on niin minun kauppani! ♥ Miten ihanaa olisikaan löytää yhden katon alta aivan kaikki mitä tarvita saattaa, sisustusjutuista kosmetiikkaan sekä naisten- ja lastenvaatteisiin. Suomalaisia pidetään vaaleiden sävyjen suurkuluttujina ja voin vain toivoa että joku keksisi / uskaltaisi joskus perustaa vaaleisiin sävyihin painottuvan myymäläkonseptin tänne pohjolan pimeyteenkin... ♥

IMG_0645.jpg

IMG_0643.jpg

IMG_0649.jpg

IMG_0637.jpg

IMG_0659.jpg

iIMG_0648.jpg

The White Companyn konsepti toimii parhaiten myymäläkokemuksena ja ystäväni kuvauksen perusteella olisin tullut siellä varmaankin hulluksi. :D Heidän verkkokauppansa toimittaa onneksi myös Suomeen, mutta joitakin tuotteita he eivät meille asti lähetä, kuten kalusteita sekä huonetuoksuja. Ja minä kun olisin nimenomaan tahtonut ostaa kuvastosta löytämäni valkoisen kannellisen pyykkikorin, joka mitoiltaan on kuitenkin sen verran suuri että kuuluu kalusteosastolle, byää. :)

Jotta postaus ei olisi pelkästään mainoskuvaston kuolaamista, esittelen teille nämä rakkaan siskoni minulle kutomat villasukat. :) Mitä olisikaan syksy ilman kunnon villareita... ♥

IMG_0625.jpg

IMG_0624.jpg

IMG_0620.jpg

Huomenna tulossa postausta kirppisjutusta sekä itse tehdystä printtitaulusta. Ihanaa iltaa kaikille! <3