Huhheijakkaa tätä remontteeraamista. :) Katto on saanut raikkaan vitivalkoisen maalipinnan ja hyvä tempo kun oli päällä, maalasin yhden seinänkin jo hohtavan valkoiseksi. Haluan tehdä kaiken mahdollisimman perusteellisesti ja huolella, ja vielä onkin paljon työtä tehtävänä ennen kuin kaikki pinnat on käsitelty. Remppaaminen on onneksi mukavaa kun tuloksia näkee heti, ja puuhastelun lomassa voi suunnitella sisustusjuttujakin. 

Omakotivalkoinen_Himla_Kirsch.jpg

flexi_produktflash_7.jpg_598_312.jpg

flexi_produktflash_6.jpg_598_312.jpg

Sisustuksesta puheenollen - verhot ovat aiheuttaneet pienoisen ongelman, koska en halua perinteisiä verhokiskoja tai -tankoja. Toiveissani on ollut löytää niin huomaamaton kiinnitysmekanismi, että verhot ikään kuin leijuisivat ilmassa. Kirschiltä löytyi tarkoitukseeni sopiva valkoinen Flexi-kisko, joka on niin kapea ettei sitä juurikaan huomaa verhojen lomasta. Kisko on suunniteltu tilanjakajaverhojen ripustukseen, joita paljon näkee hotellien lounge-tiloissa. 

Omakotivalkoinen_Himla_Ebba77829.jpg

Omakotivalkoinen_1448.jpg

Keittiön ikkuna onkin huomattavasti haastavampi tapaus, sillä ikkuna on toisesta reunastaan aivan seinässä kiinni. Kovin runsaita sivuverhoja ei keittiöön voi laittaa ja ikkunan yläkarmissa oleva ilmastointiventtiili tuo omat rajoitteensa. Vaihtoehtoja onkin oikeastaan vain kaksi - modernin pelkistetty laskosverho tai samaa tyylisuuntaa olevat pitkät paneeliverhot. Paneeliverhot eivät ajatuksena innosta, koska muistan edelleen miten epäsopivalta ne näyttivät vuonna 2007 kun sellaiset keittiön(kin) ikkunassa roikkuivat. Paras vaihtoehto taitaneen olla laskosverho, kenties samanlainen kuin eteisen ikkunassa roikkuva Himlan Ebba...

Omakotivalkoinen_7904.jpg

Omakotivalkoinen_7905.jpg

Omakotivalkoinen_7906.jpg

Kuvasin teille meidän ilmanvaihtosysteemin samalla kun pyyhin pölyjä, puhdistin ikkunankarmeja ja t-o-d-e-l-l-a likaisia suodattimia. AIR-IN 600 -karmiventtiilit löytyvät jokaisen huoneen ikkunoista ja onneksi isännöitsijämme tilasi uudet suodattimet näiden kamalaan kuntoon päässeiden tilalle. Hyi olkoon, katupöly ja liikenteen saasteet ovat kaupunkiasumisen huonoja puolia. :)

Kuvausalustana Hayn Hee -baarituolit, jotka odottavat käyttöönottoa keittiön valmistumiseen asti. On ne vaan niin ihanat... <3 Kivaa päivää kaikille! :)