Tämä lyyli lähtee aamulla kohti Länsisatamaa ja Tallinnaa, jossa vietämme Casalaisten pikkujoulukinkereitä. Päivän ohjelmassa on Eckerö Linen aamupalalla varustettu paattimatka, Kalamajan kiertoajelua sekä illan Show&Dinner, joka tarjoilee sekä vatsan- että silmänruokaa. :) Pieni kaupunkiloma kaveriporukalla tulee olemaan varmasti hauska reissu, laivamatkan mahdollisesti aiheuttamasta matkapahoinvoinnistani huolimatta. :) 

Tallinna_887267.jpg

iltaterkut_omakotivalkoinen.jpg

 

Saksin eilen olkapäille asti venähtäneen polkkatukkani uuteen uskoon. Eteenpäin pitenevä polkkis on takaa kevyesti kerrostettu ja voimakkaalla otsiksella varustettu. Terkkukuvassa otsahiukset näyttää pitenevän toisen silmän päälle, mutta todellisuudessa otsis on molemmin puolin samanlainen ja vinous johtuneen vinosta pään asennosta. :)

Huomiseksi olen ajastanut teille Viinimessuista kertovan messupostauksen, sillä kaiken kiireen keskellä kerkesin tänään juoksemaan sielläkin makustelemassa italian herkkuja ja nuuskimassa uusia (ja itselleni todellakin myös tarpeellisia :D) ruokaideoita. Palaan sorvin ääreen vasta sunnuntaina, joten älkää ihmetelkö kun kommenttinne eivät normaaliin tapaan julkaistukaan kohtuullisen ajan sisällä. Ihanaa viikonloppua kaikille! <3