Valkoinen voi olla paljon muutakin kuin pelkkä väri - se on tunnetta, kauneutta, ajattomuutta, rauhaa. ♥ Eco White Light -malliston valkoinen tapettivalikoima pitää sisällään 37 kaunista ja vivahteikasta tapettivaihtoehtoa, joilla voi luoda sisustukseen haluamansa tunnelmaa... rouheasta ylelliseen ja vanhan ajan nostalgiasta nykypäivän modernismiin. 

Omakotivalkoinen_8065.jpg

Omakotivalkoinen_8066.jpg

Minulle tarjoitui mahdollisuus päästä kokeilemaan tapetointia ja mietin useita viikkoja uskallanko ottaa tapetointihaastetta vastaan. Bloginaapurini Fanni kuitenkin onnistui puhumaan minut ympäri ja hänen esimerkkinsä ansiosta päädyin vastaamaan Rautakeskon ehdotukseen myöntävästi... :) Laajasta tapettivalikoimasta suosikikseni nousi Eco White Light -malliston Winter 1732 -tapetti, jossa on rouhea pystyraitainen kuviointi ja sellaisen meinaan tänään operoida olohuoneen seinälle. Tapetoinnin kohteena on sohvan takana oleva suuri seinäpinta, jonka tasoitin struktuurimaalien jäljiltä sileäksi. Huoneen muoto on pitkänomainen ja toivon että pystysuuntainen raitakuosi luo illuusion neliömäisestä tilasta hälventäen pitkulaisuutta. :)

Omakotivalkoinen_8070.jpg

Omakotivalkoinen_8073.jpg

Omakotivalkoinen_Eco_White_Light_1732.jp

Tapetoinnin ja maalaamisen erona on se, että maalipintaa voi aina korjata mutta tapetoinnissa on osuttava lähes kerralla maaliin. Non-woven tapetti on onneksi helpoimpia tapetoitavia, sillä vettymisaikoja ei tarvita ja liiman voi telata suoraan seinään. Valitsemani tapetti on melko paksua, joten uskon sen peittävän seinään mahdollisesti jääneet pienet epätasaisuudet ja helpotuksena on myös se, ettei kuviointi vaadi kohdistamista. Ensikertalaisena kaikki on kuitenkin uutta ja jännää... Toivottavasti tälläkin kertaa hermoilen turhaan ja tapetointi onnistuisi hyvin. :) Pitäkää minulle kuitenkin peukkuja, varmuuden vuoksi. :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä Rautakesko Oy / Eco, osa tuotteista saatu yhteistyön tiimoilta)