Ruotsin Göteborgissa päämajaansa pitävän Fine Little Dayn takana häärii seitsemän luovaa suunnittelijaa. Tuotevalikoima on suunniteltu pientä pilkettä silmäkulmassa ja suunnittelutyön ytimenä on ajatus persoonallisen taiteen ja designin yhdistämisestä tavallisiin arkituotteisiin. Fine Little Dayn perustajan Elisabeth Dunkerin käsialaa ovat mm. nämä suloiset Gran-sarjan kuusikuvioidut tekstiilit sekä seinätapetti... ♥

GRAN_bedding.jpg_0_0_100_100_796_367_100

9317179-origpic-a06f6a.jpg

Fine Little Dayn tuotteiden saatavuus on ollut todella heikkoa niiden pienistä valmistuseristä ja -tavasta johtuen. Olen etsinyt tytölle tätä Gran-sarjan 50x50cm kokoista koristetyynynpäällistä jo puolivuotta, mutta ulkomaidenkin verkkokaupoissa myytiin nyt-ei-oota. Olin ehtinyt unohtamaankin jo koko tuotteen, kunnes eilen illalla menin kurkkaamaan Designboxin valikoimaa ja huomasin ilmoituksen marraskuun puolivälin kieppeillä myyntiin saapuvasta kuusipuu-kuormasta, jippii! :) Gran -tyynynpäällisen lisäksi myyntiin putkahtaa myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä aikuisten kokoa oleva pussilakanasetti. :) 

9313318-origpic-7e42ae.jpg

Kuusipuita löytyy myös seinätapetista, jota saa tilattua esim Photowallin verkkokaupasta. Suomalaista jälleenmyyjää en tälle kauniille kuviotapetille onnistunut löytämään, kertokaa te viisaammat jos satutte tietämään saako tätä mistään päin Suomea ostettua. :)

Tyttö ilahtui todella kovasti toukokuussa synttärilahjaksi saamastaan Ferm Livingin mustavalkoisesta Half Moon -pussarisetistä ja hyväksi havaittua lahjaideaa aion hyödyntää myös jouluna. Mustavalkoinen Gran -pussilakanasetti ja yksi koristetyynynpäällinen lähtivät ennakkotilauksella eteenpäin ja uskon että tyttö tulee tykkäämään "joulupukin paketistaan" yhtä paljon kuin pilvilakanoistaankin. :)

Tuiskuisaa torstaita kaikille! :)

(Tuotekuvat: Fine Little Day, sisältää kaupallisen linkin)