Olen paljon mietiskellyt jouluisia sisustusjuttuja ja luulen etten tänäkään vuonna tule kasvattaneeksi joulukoristekokoelmaani. Vähälläkin pärjää kun käyttää luovuuttaan ja koristelee kotia vaikka syötävillä herkuilla, kuten käärekonvehdeilla tai pipareilla (koirataloudessa herkut tosin saattavat huveta karvaturrin suuhun :D). Naruun ripustetut valkoisella sokerikuorutteella numeroidut "joulukalenteripiparitkin" toimivat koristeena, aivan kuin lippuviirinauhat ja muut joulutunnelman tuojat. :) Keskikokoisesta huonekuusesta saa oikean joulupuun ripustamalla siihen esim. langasta roikkuvia marianne-karkkeja, ja mikä parasta - karkit syödään joulupyhien aikana pois ja huonekuusi palautuu tavalliseksi viherkasviksi kuin Tuhkimo prinsessasta piiaksi. :)

Omakotivalkoinen_8381.jpg

Omakotivalkoinen_8373.jpg

Olen tullut hirmuisen ronkeliksi joulukoristeiden suhteen enkä ole tänä vuonna löytänyt kuin muutaman kauniin koristeen, joita olen edes hetken harkinnut ostavani. Nämä rakkaat joulupalloni ovat vuodesta toiseen yhtä ihania, kimaltava joulutähti-kuvioitu pallo on muistaakseni ostettu 2009, helmipallot vuotta myöhemmin. Hopeavalkoinen naarmupallo on viime vuoden koristeostos, ainut sellainen. :)

Omakotivalkoinen_8376.jpg

Omakotivalkoinen_8377.jpg

Omakotivalkoinen_8380.jpg

Tänään suuntaamme tytön kanssa katsomaan joulukulkuetta ja Aleksanterinkadun joulunavausta. ♥ Ihana päivä siis luvassa ja tytölle toivottavasti mukava kokemus. :) Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg