Saarekkeen päälle ripustettavat valaisimet on valittu ja voittaja on Artekin vitivalkoinen A110 -valaisin. ♥ Artekin kanssa kamppailua kävi Lightyearsin kaunis Caravaggio ja päätökseni ratkaisi lopulta valaisimen muotokieli sekä ylöspäin kohdistuva valonsäde, joka Artekissa valaisee mielestäni kauniimmin. Nyt olisi enää päätettävä valaisinten asettelutapa ja lukumäärä, haluanko luoda valaistuksella mielenkiintoista korkeusvaihtelua vai tyylikästä jatkuvuutta... :)

Omakotivalkoinen_Saarekevalaistus1.jpg

Omakotivalkoinen_saarekevalaistus2.jpg

Kolmen suora on hyvin perinteinen asettelutapa keittiösaarekkeen tai pitkän ruokapöydän päällä. Tällä tavoin aseteltuna valaisimet olisivat kauniisti linjassa saarekkeen ovien kanssa ja tämä olikin ensimmäinen ajatukseni valaisimien ripustuspaikoista. Ensimmäisen kuvan epäsymmetrinen, ruokailutilan puolelle painottuva ja korkeusvaihtelun omaava asettelutapa on kuitenkin ehkä enemmän omaan makuuni. Myös korkeille kukkamaljakoille jäisi tällä tyylillä kauniimmin tilaa ja tuo "muotopuolisuus" tekee koko ruokailutilaan erilaista tunnelmaa. :) Mielipiteistänne oli todella suuri apu valaisinvalinnan tekemisessä ja pyydänkin teiltä apua vielä kerran: kumpi näistä on sinun mielestäsi parempi ratkaisu - kolme valaisinta perinteisen linjakkaaseen tyyliin vai kaksi eri korkeudelle ripustettuna? Kiitos jo etukäteen! ♥