Haluan hetken aikaan nauttia jostakin muusta kuin kotona olevasta remppakaaoksesta, ja illan fiiliksiini sopiikin uppoutuminen näihin ihaniin kuviin makuuhuoneesta! <3

omakotivalkoinen_0882.jpg

Omakotivalkoinen_Makuuhuone4.jpg

omakotivalkoinen_09000000.jpg

omakotivalkoinen_0912.jpg

Omakotivalkoinen_tunnelmaa1.jpg

omakotivalkoinen_0886.jpg

IMG_0917.jpg

Raskas remontti alkaa olla valmis ja enää puuttuu tapetti olohuoneen seinältä. Olen kirjaimellisesti joutunut todella koville ja lupaan teille kautta kiven ja kannon, ettei seinien tai katon maalailua tytön huonetta lukuunottamatta tule tapahtumaan seuraavaan kolmeen vuoteen. :D Niskat on superjumissa ja päänsärky meinasi kaataa tänään sängynpohjalle. Sain puristettua itsestäni kuitenkin viimeiset mehut ulos ja hitsi vie, vein todellakin maalausurakkani kunnialla loppuun särystä huolimatta. :) Väliaikatietona kerrottakoon, että keittiöremontti aikaistuu ja tässä onkin enää vain kaksi viikkoa aikaa kalustekuorman saapumiseen. :) Jiihaa loistavaa, sanoo ihminen joka ei malttaisi odottaa enää viikkoakaan. :D Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3