Lukijani Ninni ihmetteli minne olen saanut piilotettua kaikki eteisessä, keittiössä ja osittain myös olohuoneessa olevat tavarat remontin ajaksi. Tavarat eivät suinkaan ole vaihtaneet osoitetta, vaan siirtyneet suuremmalti osin makuuhuoneen oven taakse karkuun remonttipölyä. :) Tältä näyttää makuuhuoneessa... ensi viikon puoliväliin asti. :D

Omakotivalkoinen_8967.jpg

Omakotivalkoinen_8963.jpg

Omakotivalkoinen_8965.jpg

Omakotivalkoinen_8964.jpg

Sohva, iso Tablo-pöytä, ruokapöytä sekä tv:n alla oleva Bestå-kaappi eivät mahtuneet kumpaankaan makuuhuoneeseen, joten ne ovat olohuoneessa ikkunan eteen työnnettyinä. Tytön huoneen halusin pitää mahdollisimman siistinä ja se onkin kylpyhuoneen lisäksi ainoa tila jossa tapahtuu arjen askareita. Kylpyhuone toimii keittiön korvikkeena kahvinkeittimineen, tytön huoneessa nukutaan ja lämmitetään ruokaa sinne siirtämäni mikron avulla. Tyttö ja koira olivat hoidossa maanantai-illasta alkaen, jotta keittiöremontin kovaäänisimmät vaiheet saatiin pois alta. Muksuni tulivat eilen kotiin ja voi sitä iloa, ikävä on ollut kova (vaikka olemme nähneet kyllä tässä välissä :)). ♥ 

Lasitusliikkeessä teetetty yhtenäinen muotoonleikattu valkoinen karkaistu välitilalasi tulee lasitusliikkeen asentamana parin viikon kuluttua, mutta sitä lukuunottamatta arviona on että tiistaina keittiö olisi viimeistään käyttökunnossa ja sisustaminen sekä kokkailu voi alkaa. :)

Illalla tulossa postaus uutta keittiötä varten tekemistäni ostoksista, kuten paistinpannusta. Kivaa päivää kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg