Tänä vuonna joulun trendivärit ovat kultainen, punainen ja musta, joita yhdistellään valkoiseen sekä harmaansävyihin. Kauppojen jouluvalikoimissa on esillä kaksi erilaista vahvaa teemaa - perinteinen punainen joulu huopatonttuineen ja porokuvioineen sekä luksustyyliin taipuvainen mustan ja kultaisen kimalluksen yhdistäminen. Kumpikaan edellämainituista ei kolahda minuun, joten tänä vuonna taitaa perinteeksi muodostunut joulupallo-kokoelman kartuttaminen jäädä väliin. Onneksi on valkoiseksi tuunattuja isoja käpyjä, sokerikuorutteella koristeltuja pipareita sekä itse askarreltuja mustavalkoisia kortteja, joilla saan täytettyä isommankin joulukuusen koristetarpeen. :)

24310693-origpic-8a39e4.jpg

Kolusin melkein kolme tuntia nettikauppojen jouluosastoja läpi ja omaa silmääni miellytti kaikista eniten ruotsalaisen Ylva Skarpin jouluiset tuotteet. Koristeiden lisäksi valikoimassa on muutamia lahjaksikin sopivia tuotteita, kuten astiasarjan lasinaluset, kupit sekä kulhot. ♥

23673717-origpic-f2cd80.jpg

Ylva_Skarp3.jpg

23673740-origpic-d1377c.jpg

23673740-origpic-9e567e.jpg

Ihastuin kovasti no place I rather be -kirjailtuihin korvattomiin kuppeihin sekä minikulhoihin, näkisin sellaiset mieluusti uudessa keittiössäni ja laitoinkin nuo omalle joululahjatoivelistalleni. :)

23673405-origpic-d2fba6.jpg

Samalla tekstillä varustetut keittiöpyyhkeet kelpuuttaisin omaan köökkiini myös, valkoisena varsinkin. ♥

Ylva_Skarp1.jpg

Ylva_Skarp4.jpg

Ylva Skarpin korteista on tullut jo klassikkoja ja valikoima on uudistunut muutamalla ihanalla joulukortilla. Tuosta vasemmalla puolella näkyvästä joulukuusta muistuttavasta tekstikortista sain tuunausidean, jonka toteutan lähempänä joulua... :)

Ylva_Skarp5.jpg

14154342-origpic-1f50b3.jpg

Ripustettavat God Jul -tekstikoristeet ovat todella kauniit! ♥ Tuollaiset sopisivat huonekuuseeni roikkumaan, olisivat painoltaan tarpeeksi kevyet ja muodoltaan sopivan sirot kuusen hennoille oksille. :)

Ylva_Skarp2.jpg

Vielä 38 päivää jouluun... en malta odottaa! :) Illalla tulossa lisää joulufiilistelyä, joten olkaahan kuulolla!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Ylva Skarp / www.ylvaskarp.se)