Alkusyksyllä ostamani pieni huonekuusi kuihtui ohjeen mukaisesta hoidostani huolimatta pois ja oman joulupuun kasvatus otti pahasti takapakkia. Ruokaostosten yhteydessä kävin tänään kurkkaamassa kahden kukkakaupan tarjontaa ja jälkimmäisestä löytyi muutama kappale keskikokoisia kuusia. Oksat ovat pieneen kuuseeni verrattuna vahvemmat ja ne jaksavat jo nyt kannatella pieniä joulupalloja, jotka ripustan kuuseen jouluna. :) 

Omakotivalkoinen_8055.jpg

Omakotivalkoinen_8056.jpg

Omakotivalkoinen_8063.jpg

Huomenna alan tapetoimaan olohuoneen seinää ja näin ensikertalaisena hieman jännittää. :) Tapetti on onneksi non-wovenia ja tapettiliima telataan suoraan seinälle, joten teknisesti homman pitäisi olla suhteellisen helppoa. Kiitos tapetti-innostuksestani kuuluu Modernia Maalaisromantiikkaa -blogin Fannille, joka rempseästi päätti tapetoida kotinsa seinät ja kehui miten helppoa ja nopeaa se on maalaamiseen verrattuna. :) Huomenna se sitten nähdään miten minun käy, tuleeko minustakin tapettifani vai pysynkö jatkossakin maalitelan varressa. :D Letkeää lauantai-iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg