Uusi upea keittiöni ansaitsee arvoisensa keittiövälineistön ja olenkin tehnyt marraskuun aikana muutamia tarvehankintoja mm. Iittalan-, Designboxin- ja Stocmannin verkkokaupoista. Vanha valurautapannuni ja halkeillut tamminen leikkuulautani vaihtuvat uusiin, lisäksi ostin muutaman astiapuutteen sekä muutamia edullisia heräteostoksia... :)

Keittioostokset4.jpg

Arabian valkoisen Koko-kulhon vetoisuus on 3L ja se on tällä hetkellä ainut isompi tarjoilukulhoni. Harkitsin ostavani näitä kaksin kappalein, mutta päätin etsiä kulholle toisenlaista kaveria. ASA Selectionin valikoimassa on kivoja kulhomalleja, itseäni kiehtoo neliskanttisen matalamman kulhon yhdistäminen Kokon kanssa samaan pöytään... :) Pantone Universe -mukista teille jo kirjoittelinkin, siitä tulee aamukahvimukini heti keittiöremontin valmistuttua. Neljän Iittalan Essence -kuohuviinilasin pakkauksen ostin tarjouksesta, nyt omistan laseja yhteensä 6kpl. Joulukuun puolivälissä järkkäämäni iltamaa varten tarvitsen kyseisiä laseja yhteensä 10kpl, mutta onneksi ystävä tulee apuun ja lainaa minulle puuttuvat neljä. :)

Keittioostokset1.jpg

Käytän paperisia servettejä hyvin harvakseltaan ja yleensä pöydässäni onkin nähty pellavalautasliinat. Näitä Bloomingvillen servettejä en kuitenkaan voinut vastustaa... :) Heräteostoksiahan nämä ovat, mutta ihania sellaisia. ♥

Keittioostokset2.jpg

Vanha Iittala Toolsin valurautapannuni on mennyt hieman huonoon kuntoon ja mikäs sen parempi syy uusia paistinpannua kuin uusi induktiotaso. :) Uuden Hackman All Steel+ -sarjan kattilat ja pannut ovat induktiotasolle optimoituja ja niissä on tasaisesti kuumeneva 5-kerroksinen teräspohja. Ostamani paistinpannun sisäpinta on uusittua keraamista Ceratec° -pinnoitetta, joka tekee pannusta tarttumattoman. Tämän testaamista odotan innolla. :)

Keittioostokset3.jpg

Muita tarpeellisia hankintoja ovat mm. Artekin uudet Siena -pannulaput vanhojen likaantuneiden tilalle. Haluan suojata uuden Avonite -työtasoni parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pieneen tilaan mahtuvat Menun Propeller -pannunalustat toimivat hyvänä lisänä Eva Solon neliskanttisten pannualustojeni ohella. Tamminen leivän leikkuulle tarkoitettu leikkuulautani oli niin rumasti kuivahtanut ja halkeillut, että heitin sen menemään. Tilalle ostin Fine Little Dayn mustavalkoisen Ruutu-leikkuulaudan Designboxin verkkokaupasta, jota tulen säilyttämään pystyssä keittiön tasolla, maustemyllyjeni takana. :)

Ensiviikolla pääsen laittelemaan ostoksiani paikoilleen uuteen keittiöön... i-h-a-n-a-a! :) Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)