Mittailin joulukuuselle paikkaa ja sellainen löytyi olohuoneesta ikkunan edestä, kun toisen Hayn nojatuolin ottaa pois tieltä. Kuusta ei suositella laitettavaksi patterin eteen lämpimään, mutta minä aion uhmata suosituksia ja ottaa riskin että neulaset varisevat lämpimässä paikassa normaalia nopeammin... :)

IMG_8257.jpg

IMG_8258.jpg

Omakotivalkoinen_82622.jpg

Viime jouluna kuusi oli sohvan toisessa päässä ja aina ohi kulkiessa ilmavirta tuuletti kuivat neulaset pitkin lattioita. Toivottavasti tänä jouluna neulaset pysyvät kuusen ympärillä, josta ne on helppo imuroida päivittäin pois... :)

IMG_0979.jpg

iIMG_1011.jpg

iIMG_1016.jpg

iIMG_1018.jpg

Viime vuotiset koristeet ripustetaan kuuseen tänäkin vuonna, ainoa erotus on valkoisten käpyjen ja pipareiden sekä toisen Happy Lights -pallovalosarjan lisääminen, jotta kuusi on tasaisesti valaistu ja hieman viime vuotista runsaampi. ♥

IMG_8261.jpg

IMG_8277.jpg

Tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg