Olen koko aikuisikäni siivonnut kotiani Sinin siivoustuotteilla ja välinearsenaalia onkin kerääntynyt koko kodin puhtaanapitoon. Sinin Joulusiivouskampanjan merkeissä valitsemani tuotetäydennykset olivat tällä kertaa kylpyhuoneeseen ja pyykkihuoltoon painottuvia tarpeita - pesupusseja, silityslaudan päällinen sekä vanhaan jatkovarteeni sopiva pesuharja ja minimela-lattiakuivain. Uusien siivousvälineiden innostamana jynssäsin tänään koko kylpyhuoneen lattiasta kattoon. :)

Omakotivalkoinen_8217.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_Siivous3.jpg

Sinin jynssäri on ollut kylpyhuoneeni luottotuote jo pitkään ja tämä Roosa Nauha -kampanjan väriteeman mukainen kauniin pinkki yksilö on palvellut minua jo yli vuoden päivät. Jämäkällä jynssärillä on maagisia kykyjä saada pahasti pinttyneetkin laattasaumat vitivalkoisiksi ja sen kaareva kärkimuotoilu helpottaa nurkkien ja hanan ympärysten puhdistamista. Melkoinen homma on käydä käsipelillä läpi kaikki kylpyhuoneen seinä- ja lattiasaumat, mutta on se kyllä kaiken hikoilun arvoista kun katselee puhtaita valkoisia laattasaumoja sen jälkeen. :)

Omakotivalkoinen_8215.jpg

Omakotivalkoinen_8197.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_Siivous2.jpg

Saumojen jynssäämisen jälkeen tein seinille ja lattialle nopean peruspesun säädettävään jatkovarteen liitetyllä kotimaisella klassikkotuotteella eli pesuharjalla. Seinät vaikuttivat suhteellisen puhtailta ennen pesua, mutta seiniltä valuva likainen vesi paljasti että se olikin vain silmänlumetta. :) Hyvästit pölylle ja pesuainepinttymille! :D

Omakotivalkoinen_8232.jpg

Omakotivalkoinen_Sinituote_siivous1.jpg

Lopuksi pintojen kuivaus vanhaan varteen kiinnitetyllä uudella minimela-kuivaimella ja avot! Puhdasta tuli! :)

Omakotivalkoinen_8242.jpg

Omakotivalkoinen_8255.jpg

Sauna onkin sopivasti lämpenemässä ja jääkaapissa odottaa yksi huurteinen Pepsi-tölkki, rentouttava ilta alkakoon! :)

Letkeää lauantaita kaikille ja huomiseen! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Sinituote, osa tuotteista saatu yhteistyökampanjan kautta)