Lukijani S kysyi minulta apua eteisen yhteydessä olevan pienehkön porrassyvennyksen sisustamisen suhteen. Syvennys on matalaa tilaa ja osittain toiseen kerrokseen kulkevien portaiden alla, joten sisustushaastetta todella riitti. Ehdotin S:lle tilan hyödyntämistä säilytyksessä sekä pukeutumisessa ja tälläisen suunnitelman hänelle väkersin... :)

Sisustusuunnitelma_fiiliskuva1.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-11-02%20koht

Portaat asettuvat tilassa oikealle puolelle ja pohjakuvan vasemmalla puolella näkyy tuulikaappiin johtava ovi sekä vieressä oleva ikkuna. Varsinaiset eteiskalusteet sijoittuvat pohjakuvan ulkopuolelle, joten takkien ja kenkien säilytystä ei sisustussuunnitelmassani tarvitse huomioida. Kuvassa näkyvä pyöreä ympyrä edustaa mattoa, päätyseinällä säilytyskaluste.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-11-02%20koht

Pyöreän peilin sijaan tilaan sopisi myös vaakaan asennettu kantikas peili, joka samaan aikaan sekä avartaa tilaa että toimii katseenvangitsijana panoraamaikkunan tavoin. Oikealle puolelle ehdotin seinäkoukkuja laukkujen ripustamista varten, kuvassa omat suosikkini Muuton Dotsit. 

Sisustussuunnitelma_tuotekuvat.jpg

Suunnitelma kaipaa vielä pientä hiomista ennen kuin lopputulos on tarpeeksi toimiva ja perheen tarpeita vastaava. Peili todennäköisesti vaihdetaan erilaiseen ja valaistuksen osalta S:n toiveena on led-nauhan hyödyntäminen lipaston takareunassa tai muu vastaava tunnelmallinen valaistusratkaisu... Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa suunnitelman fiilaamista. :)

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg