Ruokailutila on ollut Lack-hyllyjen poistamisen jälkeen todella tyhjän ja vaisun oloinen. Uuden keittiön ja keittiösaarekkeen valmistuttua ongelmaa ei onneksi enää ole, sillä keittiö itsessään tulee olemaan melkoinen katseenvangitsija ja siinä vaiheessa ruokailunurkkaus saakin olla vähäeleinen. Halusin kuitenkin nauttia ruokani näinä viimeisinä päivinä mahdollisimman kauniissa ympäristössä ja siksi lainasin tytön Stacked-hyllystöä ja makuuhuoneeni meikkilamppua hetkeksi keittiön puolelle. :)

Omakotivalkoinen_8290.jpg

Omakotivalkoinen_8300.jpg

Omakotivalkoinen_8280.jpg

Keräsin uutta keittiötä varten jemmaamani aarteet hyllylle täytteeksi - en malta odottaa että pääsen kokkailemaan lasipurkissa olevaa sienirisottoa, testaamaan Ullakon hampputiskirättejä ja hörppimään kahvia Pantonen mukista... ♥

Omakotivalkoinen_8294.jpg

Omakotivalkoinen_8287.jpg

Ostin kuvassa näkyvän valkoisen Anno-maljakon jouluista lehtijuttua varten ja taisin silloin teillekin kummastella maljakon rätisevää naksuntaa. Ihmettelin pitkään mistä puolen tunnin välein kuuluva kummallinen rikki räsähtävän lasin ääni tulee, kunnes tajusin kyseisen maljakon olevan äänilähteenä. Maljakko on raksumisesta huolimattaan edelleen ehjä, mutta huomasin että se ei kestä vettä. Vesi tihkuu pohjasta läpi ja tekee pöydälle kostean renkaan, joka turvottaa puupintoja. Maljakko on minusta niin kiva, etten halua sitä hävittää vaikkei sitä kukkamaljakkona voikaan käyttää. Istutin maljakkoon viherkasvin ja eristin veden leivinpaperin ja folion avulla, jotta säästyn jatkossa pöytien kuivaamiselta. :) Onko siellä ketään kyseisen maljakon omistavaa linjoilla? Onko teillä ollut samanlaista raksumista ja veden tihkumista vai onko minulla käynyt huono tuuri maanantaikappaleen osalta??

Omakotivalkoinen_Miia.jpg