Täällä elellään rempan jälkeisissä odottavissa tunnelmissa ja päivät kuluvat lähinnä keittiöjuttuja miettien ja niistä haaveillen. ♥ Keittiökalustetoimitus vahvistui tiistaille 25.11. ja vanhan keittiön purkaminen alkaneen jo edellisellä viikolla. Vaikka viime viikot ovatkin hujahtaneet ohi vauhdilla, on odottavan aika silti piiiiitkä. :) Itse en malttaisi oikein muusta nyt postaillakaan kuin mielessäni pörräävistä kivoista keittiöön liittyvistä aiheista, mutta moni on toivonut minulta perinteisiä kotipostauksia joten tässä tuoreita kuvia olohuoneesta... :)

Omakotivalkoinen_8116.jpg

Omakotivalkoinen_8110.jpg

Eco White Light -malliston non-woven tapetti on seinässä ja ystäväni Fanni oli täysin oikeassa - tapetointi ei todellakaan ole sen vaikeampaa kuin maalaaminenkaan. :) Tapetoinnissa pätee samat perussäännöt kuin muussakin remppaamisessa; tee pohjatyöt huolella, valmistaudu hyvin, hanki oikeat välineet, ota aikaa äläkä remppaa kiireessä. :) Jännitin todella paljon ensimmäisen vuodan kiinnittämistä, mutta huomatessani miten helppoa ja nopeaa tapetointi on, sujui loppu kuin leikiten. :) Ainut yllätys minkä kohtasin oli seinän epätasaisuus, joka valitettavasti jonkin verran korostuu tapetin alta. Seinä vaikutti hyvin sileältä kaiken tasoitustyöni jäljiltä, mutta kuviopintainen tapetti on hyvin armoton ja paljastaa kyllä pienimmätkin kuopat jos sellaisia on... Oma mokani siis ja ensi kerralla olen viisaampi tässäkin asiassa. :)

Omakotivalkoinen_8125.jpg

Omakotivalkoinen_8128.jpg

Winter Light -raitatapetti on hyvin huomaamaton ja sen kohokuvioista pintaa oli todella vaikea saada taltioitua valokuviin. Illan hämärässä keinovalossa kuviota ei huomaa ollenkaan ellei laita nenäänsä kiinni seinään. :) 

Omakotivalkoinen_8108.jpg

Omakotivalkoinen_8113.jpg

Ullakon yllätyslahjani mukana tullut kaunis kukkakoriste pääsi roikkumaan huonekuuseen muistuttamaan joulun tulosta. :) Kukasta sain idean askarrella tytön kanssa paperinarusta taivuteltuja lumihiutaleita. Keittiörempan valmistuttua järkkään tänne meille joulupukin pikkuapulaisten koristelupajan ja kutsumme mukaan puuhasteluun myös tytön kavereita. :) Tänäkin jouluna aion ostaa meille aidon joulukuusen ja koristelemme sen itse tekemillämme koristeilla, valkoisilla Happy Lights -pallovaloilla sekä sokerikuorutteisilla pipareilla. ♥

Omakotivalkoinen_8120.jpg

Omakotivalkoinen_8117.jpg

En ole koskaan innostunut perinteisistä joulukukista ja yleensä suosinkin loppuvuodesta pelkkiä ruusuja. En voinut kuitenkaan vastustaa vitivalkoisten tulppaanien kauneutta ja vaikka tulppaanit kuvastavatkin kevään saapumista, halusin ilahduttaa itseäni sesonkiin sopimattomilla kukilla. :) Nyt tuli paljon sekalaista asiaa samaan postaukseen, toivottavasti saatte selvää aiheesta toiseen pomppivasta kirjoituksestani. :) Ihanaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg