SKANDINAVISK -tuotemerkin taustalla on suloisen liikuttava tarina kahdesta englantilaisesta herrasmiehestä, jotka 15 vuotta sitten rakastuivat skandinavialaisiin leideihin ja jäivät sille tielleen. :) Erilaiseen arkeen ja työkulttuuriin tottuneet miehet ihastuivat leidiensä lisäksi meidän skandinaavien perhepainotteiseen ja kotiin keskittyvään rauhaisaan elämäntapaan, joka inspiroi heidät luomaan yksinkertaisen kauniin ja konstailemattoman SKANDINAVISK -tuotesarjan. Tuotteet henkivät meidän pohjoista elämäntyyliä sekä harmoniaa, ja oma tuotesuosikkini on ehdottomasti tämä Suomea kuvastava KOTO-tuoksukynttilä, jonka ostin itselleni palkinnoksi remonttiraadannasta. :)

Omakotivalkoinen_8018.jpg

Omakotivalkoinen_8016.jpg

Omakotivalkoinen_8009.jpg

"Koto. The traditional Finnish word for home. A cosy refuge from the long dark winters, a seductress of scarce natural light, an intimate space to refresh the soul. This KOTO scented candle is a collaboration from SKANDINAVISK & Design Bloggers United and promises delicate notes of baltic amber, exotic jasmine, mandarin and vanilla."  ♥

Omakotivalkoinen_8005.jpg

Omakotivalkoinen_8014.jpg

Finnish Design Shopista ostamani XL-kokoinen KOTO-kynttilä on kooltaan massiivinen ja se tuottaa loimuavaa kauneutta peräti 75 tuntia. Tuoksukin on todella hyvä ja oma nenuni on haistavinaan ainakin takassa palavan puun, vanhan savusaunan, tervan, piparitaikinan ja miesten tuoksun vivahteita. :) Tämän kanssa kelpaakin istua iltaa ja nauttia sekä valotunnelmasta että tuoksusta. <3

Kotoisaa illanjatkoa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)