Ihastuin Habitare -messuilla Ullakon käsintehtyihin keittiötuotteisiin ja suitsutinkin viidakkorummun tavoin niistä eteenpäin sekä täällä blogissa että blogin ulkopuolella. :) Sain alkuviikosta postia Ullakon Riitta-Leenalta ja kääreistä paljastui aivan ihana yllätyspaketti, kiitoksena Ullakko-tuotteiden esilletuomisesta. <3 Paketti sisälsi mustan ja valkoisen hamppurätin sekä kauniin koristeellisen kortin, sydäntä lämmittävällä tervehdyksellä varustettuna. <3 <3 

Omakotivalkoinen_8051.jpg

Omakotivalkoinen_8036.jpg

Omakotivalkoinen_8041.jpg

Omakotivalkoinen_8046.jpg

Omakotivalkoinen_8040.jpg

Omakotivalkoinen_8049.jpg

Omakotivalkoinen_8034.jpg

Nämä kaunokaiset saavat olla paketissaan vielä pari viikkoa, sillä en raaski ottaa niitä käyttöön kuin vasta uudessa keittiössäni... :) Kivaa perjantaita kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg