Zaran hauska kietaisumekolta näyttävä shortsimittainen jumpsuit oli loistava juhla-asu. :) Helma oli ehkä aavistuksen lyhyenpuoleinen omaan makuuni, mutta ryhdikäät olkasaumat ja pitkät hihat tekivät siitä säädyllisemmän näin kolmekymppisenkin päällä. Pariin otteeseen tuntui siltä etten ole ihan sinut tuon minihelman kanssa (vaate oli takaa ns. mikromittainen shortsihaalari), mutta ystäväni totesi minulle näin kauniisti; "jos on todella pudottanut painoa yli 30kg ja treenannut sääret kuntoon, on niitä lupa vähän vilautellakin". ♥ Siispä nostin leuan pystyyn ja lakkasin stressaamasta mokomasta pikkuasiasta. :D Asukuvia lupasin teille postailla, joten tässäpä nämä tulloo... :)

Omakotivalkoinen_98899.jpg

Omakotivalkoinen_98799.jpg

Omakotivalkoinen_776589.jpg

Omakotivalkoinen_9872.jpg

Omakotivalkoinen_9905.jpg

Omakotivalkoinen_7765488.jpg

Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja Chef Samin kokkaamat hetkut veivät kielen mennessään. :) Uusia makuelämyksiä tuli maisteltua useita, kuten kampasimpukan lihaa, hummeria, karitsan karetta sekä valkoisia papuja... Nyt keskityn hetkeksi viettämään laatuaikaa pikkutyttöseni kanssa ja illemmalla työstän teille ruokapuolen postauksen! Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Ps. Niin hirmuinen väsy iski nyt illalla, että joudun siirtämään ruokapostauksen huomiselle ja käperryn suosiolla peiton alle untenmaille. :) Kauniita unia! <3