Ruokapöydän taustaseinä on seinähyllyjen poistamisen jälkeen kaivannut jotakin yksinkertaista ja selkeää täydennystä, kuten taulua. Olen kuukauden päivät kahlannut läpi lukuisia canvas-tauluja sekä printtijulisteita myyviä paikkoja, mutten löytänyt ainuttakaan edes hieman mieleistä täytettä seinälleni. Päätin ratkaista ongelman tekemällä itse öljyvärimaalauksen, valkoisen sävyissä... :)

Omakotivalkoinen_05540.jpg

Omakotivalkoinen_0571.jpg

Omakotivalkoinen_0568.jpg

Tigerista löytyi 63x91cm kokoinen canvaspohja 7 eurolla, jonka maalasin Winsor & Newtonin Titanium White -öljymaalilla. Ensimmäisen kerroksen sudin tasaisella töpöttelysiveltimellä pyörivin liikkein kankaalle ja kun se oli kuivahtanut, lisäsin valkoista väriä reippaalla kädellä sinne tänne saadakseni pinnasta eloisan ja raflaavan. :)

Omakotivalkoinen_0551.jpg

Omakotivalkoinen_0572.jpg

Omakotivalkoinen_0550.jpg

White Noise -nimen saanut taulu on parhaillaan kuivamassa seinällä ja minulla on noin viikko aikaa suunnitella seuraavaa siirtoani - onko taulu valmis tälläisenään, vai tahdonko lisätä siihen jotakin. :) Ostin pienen tuubin Ivory Black -öljyväriä, jolla saan tauluun lisää tummuusvaihtelua tai lisättyä yksittäisen mustan abstraktin "roiskeen" mikäli kaipaan intensiivisempää ilmettä... Fiilispohjalta mennään, maalia säästelemättä! :)

Luovaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg