Napsin muutamat iltavalaistut fiilistelykuvat keittiöstä, joka on taas monta askelta lähempänä valmista. ♥ Valkoinen kalusteuuni ja induktiotaso tulevatkin erillistoimituksena muutaman muun osan kanssa loppuviikolla, joten remontti jatkuu vasta perjantaina kun sähkömies pääsee käymään ja kytkemään loputkin laitteet paikoilleen. Jääkaappi, pakastin, liesituuletin sekä valaistus toimivat kuitenkin jo ja olen supertyytyväinen sekä kodinkoneisiin että keittiökokonaisuuteen... ♥

Omakotivalkoinen_9112.jpg

Omakotivalkoinen_9115.jpg

Omakotivalkoinen_9117.jpg

Omakotivalkoinen_9119.jpg

Omakotivalkoinen_9120.jpg

Omakotivalkoinen_9113.jpg

Eihän tässä malta edes mennä nukkumaan, sormet syyhyää niin pahasti laatikoiden kimppuun järjestelemään astioita ja ruokia. :) Huomenna alan laittelemaan tavaroita paikoilleen aloittaen ruokapöydästä ja tuoleista... Postailen teille parempia kuvia sekä keittiöstä että kokonaisuudesta ruokailutilan ja eteisen kanssa. Ihanaa iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg