Lempikaupassani Finnish Design Shopissa on parhaillaan käynnissä salainen alekampanja, jossa alennuskoodia käyttämällä saa koko tuotevalikoimasta -20% hinnasta pois. Suomen parhaimman talvialekampanjan tästä tekee se, että alennus koskee myös klassikkotuotteita sekä uutuuksia, eikä pelkästään poistuvien sesonkien jämä-jäämistöä. :) 

FDSsecretsale11.jpg

FDS_secretsale2014_2.jpg

FDS_secretsale2014_3.jpg

FDS_secretsale2014_4.jpg

FDS_secretsale2014_1.jpg

FDS_SECRETSALE2014_logo.jpg

Jos siis ostoslistallasi on String System -hyllystön osia (joita itse tilasin) tai mitä tahansa muita skandinaavisia designkalusteita, laadukkaita keittiötarvikkeita tai kauniita piensisustusesineitä, suosittelen suuntaamaan katseen kohti FDS:n tuotevalikoimaa! Muistathan hyödyntää ostoskorin maksutapavalinnan yhteydessä alekoodin: SECRETSALE20! :) Alennuskoodi voimassa 28.12.2014 asti!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop, postaus sisältää mainoslinkkejä)