Monet lempibloggaajistani ovat postailleet tällä viikolla joululahjatoiveistaan ja heidän vanavedessään innostuin itsekin keräämään fiktiivisen toivomuslistani tälle joululle. :) Aikaisempien vuosien tapaan me aikuiset emme tänäkään jouluna lahjo toisiamme kuin korkeintaan pienellä muistamisella. Yhteinen aika, hyvä ruoka, kiva tunnelma ja lasten ilo ovat riittäviä lahjuksia. ♥ Lahjahaaveilu on onneksi kuitenkin aina sallittua... :)

Omakotivalkoinen_Lumisydan_Lahjatoiveeni

Joulun_lahjatoiveet.jpg

1 & 2) Olen nuuskinut kaupassa DKNY:n Original Women -deodoranttia ja EdT -tuoksua, luulen että saattaisin tykätä tästä Original Womenista pitemmälläkin tähtäimellä. Hajuvedet ovat aiheuttaneet jonkin verran öklötystä ja siksi olen nykyisin todella tarkka siitä millaista tuoksua suihkautan ylleni. :) DKNY Women tuoksu on sopivan naisellinen ja kevyt, muttei liian kukkaistuoksuinen.

3) En ole lainkaan koruihmisiä ja ainut koruksi laskettava asusteeni on edelleen sama vanha kultainen MK:n jättikelloni. Se on mielestäni aavistuksen jyhkeä ja juhlava tavalliseen arkikäyttöön ja sen vuoksi voisin mieluusti vastaanottaa joulupukilta (aka itseltäni :D) kokonaan valkoisen Marc by Marc Jacobsin Rivera -rannekellon

4) Plantuin Smart Garden -sisäpuutarhaa (laiskan kotipuutarhurin kasvatusautomaattia :D) tahtoisin päästä kokeilemaan, erityisesti salaatinkasvatus kiinnostaa. :)

5) Jäin Stockmannin Hulluilla Päivillä nuolemaan näppejäni tarjouksessa olleiden vitivalkoisten Urbanearsin Plattan -kuulokkeiden osalta ja vieläkin harmittaa. :) Löysin samalta merkiltä asteen laadukkaammista komponenteistä valmistetun Zinken -kuulokemallin, jossa sankakin on aitoa valkoista nahkaa. Kuulokkeille on todellinen tarve ja tälläiset aion itselleni ostaa jossakin vaiheessa. ♥

6) Philosophyn kasvojenhoitotuotteiden ostamista olen harkinnut jo pienen ikuisuuden, mutten ole vieläkään laittanut tikkua ristiin asian etenemiseksi. :) Kasvojenhoitotuotteiden tilalta toivoisin joulupukilta ensisijaisesti saman merkin Pure Grace EdT-tuoksua... Tykkään "vesituoksuista" kovasti, sillä ne ovat yleensä hyvin mietoja ja miellyttäviä. 

7) Kestohaaveni on Artekin valkoinen Mademoiselle -tuoli, jonka ostamista olen suunnitellut ensivuodelle, synttärilahjaksi itselleni... ellen päädy lahjavaroillani remppaamaan kylpyhuonetta, joka on tärkeysjärjestyksessä tuolihankintaa huomattavasti korkeammalla. :) 

Extrabonuksena lahjatoivelistallani ovat jokavuotiseen tapaani kaikenlaiset ja -arvoiset lahjakortit aina tuikitavallisesta ruokakaupasta urheiluliikkeeseen, sisustuskauppoihin ja kauneuspalveluihin. :) Lahjakortit jakavat vahvoja mielipiteitä, osa ei tykkää lahjakorteista lainkaan niiden persoonattomuuden vuoksi. Itse taas olen suuri lahjakorttien kannattaja, syynä lähinnä se että vastaanottaja voi kaupan lahjakortillaan ostaa vapaasti mitä tahtoo / tarvitsee ja palvelulahjakortin hän voi käyttää silloin kun itselleen ajallisesti parhaiten sopii. Myös elokuvaliput ovat minusta kiva lahja, sellaiselle jonka tietää pitävän elokuvissa käymisestä. :)

Millaisia joululahjatoiveita teiltä on? Ostatteko aikuisten kesken joulupaketteja vai lahjotaanko perheessänne ainoastaan lapsukaisia? Aiheuttaako joululahja-lahjakortti suurta iloa vai pientä pettymystä? :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Plantui, Artek, Philosophy, DKNY, Marc Jacobs, Urbanears. Postaus sisältää mainoslinkkejä)