Joulu on vietetty, jouluruoat syöty, lahjat avattu ja arki alkaa taas huomenna. :) Meidän joulu oli rentoilua ja naurua täynnä, viipottaessamme pyhät pyjamissa ja pelatessamme aikuisten kesken hauskaa mobiili-arvauspeliä. :)

Omakotivalkoinen_0475.jpg

Pikkuneiti oli selvästi ollut tänä vuonna kilttinä, sillä joulupukki oli lukenut tytön lahjatoivelistan todella tarkasti ja toteutti kolme tytön tärkeintä lahjatoivetta - Top Model -suunnittelukirjan, My Little Ponyn Equestria Girls Rainbow Dash -poninukken ja Disney Frozen Elsa nuken. Joulun parhaimmiksi lahjoiksi osoittautui kuitenkin tädiltä saatu jättikokoinen My Little Pony Prinsessa Celestia pehmoponi sekä mummin antama valkoinen kävelevä koiralelu, joka puuttuu kuvasta (oli kuvaushetkellä leikeissä). Kuvasta uupuu myös Frozen pyjama ja punaiset ballerinasukat (tytön päällä), Prinsessa Ruusunen elokuva sekä piirustuskynäsalkku, jotka pääsivät heti käyttöön lahjojen avaamisen jäljiltä. :) Kiitokset kaikille joulupukin apulaisille muistamisesta! <3

Omakotivalkoinen_0489.jpg

Itsekään en jäänyt täysin lahjoitta ja paketeista paljastui ihania "yllätyksiä" ja yllätyksiä. :) Ostin itselleni By Lassen pienen Kubus -kynttilänjalan, jonka lisäksi minua lahjottiin rakkaiden toimesta Body Shopin Wild Argan Oil -kypysetillä (ei kuvassa), bambuisella hierontavekottimella, Tangle Teezerillä ja Dylonin Keep it white -pesuliinoilla. ♥ Sarpanevan valurautapatakin kääreistä paljastui ja huomenna ruokana onkin pitkään haudutettua lihapataa. :)

Omakotivalkoinen_0509.jpg

Omakotivalkoinen_0512.jpg

Omakotivalkoinen_0511.jpg

Omakotivalkoinen_0503.jpg

Loppuun vielä muutama kaunis kuva talvimaisemasta ja "sinisestä hetkestä"... Tulihan se valkoinen joulu lopulta tänne Helsinkiinkin! :)

Tunnelmallista Tapaninpäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg