Arvostetun tanskalaisen Ole Kortzaun Rosendahlille suunnitteleman Karen Blixenin Joulu-kokoelma sisältää mielikuvituksellisia ja taitavasti valmistettuja joulukoristeita, kuten joulukuusenkoristeita, ikkunakoristeita sekä pöytäkoristeita. Koristeita on saatavana 24 karaatin kullalla päällystettyinä sekä Sterling-hopeoituina. Karen Blixen Joulu-sarjan avulla rahoitetaan Karen Blixen-museossa, Rungstedlund'issa pidettäviä näyttelyitä, jonka virallinen pääsponsori Rosendahl on.

Rosendahlin joulukampanjan merkeissä sain valikoida itselleni kuusi kaunista Karen Blixen -joulukoristetta, joista kolme haluan arpoa teidän lukijoideni kesken. ♥

Omakotivalkoinen_0233.jpg

Omakotivalkoinen_0220.jpg

Nämä ihanat hopeoidut koristeet tuovat hymyn huulille leikkisyydellään. :) Olen itse välillä melkoinen kömpelys, eikä ole kauaakaan kun onnistuin liukastumaan koiralenkillä märkään lehteen ja kolautin polveni suoraan katukivetyksen reunaan. Kärrynpyörää heittävä luistelijatonttutyttö kuvastaakin siksi hyvin minua ja sähläävää luonnettani. :D

Omakotivalkoinen_0225.jpg

Keinuheponen on vuorostaan tytön suosikki, saa nähdä kuinka kauan se saa roikkua kuusessa ennen kuin tyttö nappaa sen omaan huoneeseensa. :) Tänä jouluna valikoimaan lisätty keinuhevonen sopii esille ympäri vuoden, erityisesti lastenhuoneisiin. ♥ Karen Blixenin kaunista lahjaksikin sopivaa koristevalikoimaa myydään mm. Sokoksen ja Stockmannin tavarataloissa sekä vastikään avatussa Republic of Friz Hansen Helsinki -liikkeessä.

Omakotivalkoinen_0239.jpg

Omakotivalkoinen_KarenBlixenarvonta.jpg

Hyvää joulumieltä ei ole koskaan liikaa ja siksi haluankin käynnistää pikaisen blogiarvonnan, jossa kolme onnekasta voittavat itselleen hopeoidut Karen Blixen -joulukoristeet. ♥

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistujien kesken arvotaan kolme ripustettavaa Karen Blixenin hopeoitua joulukoristetta - Kaksoissydän, Tonttu kelkkamäessä sekä Enkeli ja huilu. Oman suosikkikoristeenne voitte halutessanne mainita kommentissanne. :)

Jätättehän kommenttinne yhteyteen myös toimivan sähköpostiosoitteenne (sähköpostiosoitekenttä, ei näy julkisesti), niin tavoitan voittajan helposti ja saan paketit postiin heti viikonlopun aikana, jotta ne ehtivät viimeistään aatonaatoksi kotiin. Osallistumisaikaa on tänään 19.12.2014 klo 23:59 asti! :)

Mikäli kultaiset koristeet ovat enemmän sinun makuusi, kannattaa kurkistaa bloginaapurini Irinan blogiin ja hänen kultaiseen arvontaansa! ♥

 

Arvonta päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! 

Voittajiksi Random.orgin arvontakoneisto arpoi sadan osallistujan joukosta Joulutonttusten äidin, Sissin ja Krisse S:n, voitosta on ilmoitettu henkilökohtaisesti! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Rosendahl / Karen Blixen)