Pyöreän ruokapöytäni halkaisija on 110cm ja sen ääressä mahtuu ruokailemaan kuusi herkkusuuta. Kolmelle on istumapaikka selkänojallisissa Hay Hee -terästuoleissa ja kolme saa istua jakkaroilla pöydänjalkojen kohdalla. Istuminen on itseasiassa yllättävän mukavaa näinkin suurella porukalla, jalat eivät ole pöydän alla vinksin vonksin solmussa ja kattauksen lisäksi pöytään jää myös nojailutilaa. :) 

Omakotivalkoinen_0337.jpg

Omakotivalkoinen_0365.jpg

Omakotivalkoinen_0332.jpg

Omakotivalkoinen_0333.jpg

Omakotivalkoinen_0342.jpg

Omakotivalkoinen_0339.jpg

Omakotivalkoinen_0357.jpg

Omakotivalkoinen_0348.jpg

Omakotivalkoinen_0341.jpg

Omakotivalkoinen_0358.jpg

Omakotivalkoinen_0353.jpg

Ainut miinus jonka annan on se ettei pöytään mahdu kuin korkeintaan kaksi lasia per ruokailija, pieni vesilasi ja viinilasi. Alkupalan kanssa jos juo esim. valkkaria, joutuu vaihtamaan valkkarilasin pääruoan yhteydessä punaviinilasiin, koska molemmat eivät mahdu olemaan pöydässä samanaikaisesti kuten ravintoloissa. Pöydän päätarkoitus on kuitenkin olla aivan tavallinen ruokapöytä eikä näin isoja kattauksia tule tehtyä kuin ehkä 1-3 kertaa vuodessa, joten pieni satunnainen säätäminen juomalasien kanssa ei haittaa. :) Vastaavanlaisella kattauksella (pöytiintarjoiltuna) syötiin kuuden hengen seurueessa Chef Samin illallista ja samalla kaavalla tullaan herkuttelemaan myös jouluna - ei liian ahtaasti, vaan sopivan intiimisti kasvotusten. :)

Tunnelmallista talvi-iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg