Red Dot -palkittu designpalosammutin Firephant on saapunut viimein Suomeenkin ja sain ikioman kappaleen ensimmäisten joukossa Housegardin yhteistyön tiimoilta! ♥

Ruotsalaisen paloturvallisuuteen keskittyvän Housegardin valmistama Firephant on uudenmallinen ja helppokäyttöinen designsammutin, joka istuu tyylikkäästi modernimpaankin sisustukseen. Upean ulkomuotonsa ansiosta tämä kodin vaaratilanteisiin tarkoitettu turvallisuusväline on ansainnut arvostetun Red Dot: Best of the Best -designpalkinnon. 

firephant_overvaning_red_2kg_orig.jpg

Omakotivalkoinen_9246.jpg

Omakotivalkoinen_9238.jpg

Firephant-3-941x519.jpg

Ruotsalaisen teollisuusmuotoilijan Lars Wettren ja hänen kollegansa Jonas Forsmanin yhteistyön tuloksena syntyneen tyylikkään sammuttimen lähtökohtina olivat käyttäjäystävällisyys sekä vaativaankin sisustusmakuun sopiva ulkomuoto. Sammuttimen toimintaperiaate on ymmärrettävissä nopeasti ja sen käyttäminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Firephantin kahva on asetettu perinteisistä palosammuttimista poiketen suoraan sammuttimen painopisteen yläpuolelle, jolloin sammuttimeen tarttuminen ja palokohteeseen tähtääminen on helppoa. 

Omakotivalkoinen_9251.jpg

Omakotivalkoinen_9252.jpg

Omakotivalkoinen_9225.jpg

Kohtuuhintaista Firephant-palosammutinta on saatavilla kahta eri kokoa. Yhden ja kahden kilon painoiset sammuttimet ovat hyvä lisä erityisesti keittiötiloihin. Firephantin moderni muotoilu antaa tyylikkään säväyksen sisustukseen tilasta riippumatta. Pienikokoinen Firephant on keittiössä aina käden ulottuvilla toisin kuin suurikokoiset sammuttimet, jotka sijoitetaan usein syrjäiseen paikkaan. Sammuttimen sijoittaminen keittiöön kannattaa, sillä ruuanvalmistus on toiseksi yleisin rakennuspalon syttymissyy (Pelastustoimen taskutilasto 2009-2013*). Suomessa syttyi vuonna 2013 noin 3 000 rakennuspaloa, joissa alkusammutuksen merkitys palon sammuttamisessa tai rajoittamisessa oli huomattava (Pelastustoimen taskutilasto 2013*)

Omakotivalkoinen_9236.jpg

Omakotivalkoinen_9247.jpg

Firephant-2-kg-r%C3%B6d_-milj%C3%B6_750p

Firephantia myydään K-raudoissa ja tammikuusta 2015 alkaen myös Rautia-myymälöissä. Suomesta on toistaiseksi saatavilla vain punaista sammutinta, toivottavasti myös valkoinen rantautuisi meidän markkinoille. :)

firephant_3_big.jpg

9243455422494.jpg

Firephant-2-941x519.jpg

Löytyykö teiltä sammutuspeitteitä ja / tai sammuttimia palovaroittimien lisäksi? Miten olette ratkaisseet paloturvallisuustuotteiden säilyttämisen? 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Housegard)