Pääsin ideoimaan pienyrittäjänä toimivan Sirun uutta Sirun Luontopuu -valoteostuotevalikoimaa ja ehdotin hänelle mm. lastenhuoneen sisustukseen sopivaa norsu- sekä kissakuvioitua valaisinta. ♥ Seinävalaisimen kuvio on sahattu ohutvanerista ja kiinnitetty reunoiltaan kaarevan pohjavanerin päälle. Valaisimen materiaalina vaneri on erittäin kaunis, se päästää valon lävitseen pehmeänä ja tunnelmallisena. Pyysin 4-v tyttöni makutuomariksi ehdottaessani lastenhuoneen valaisimiin sopivia kuvioita Sirulle ja norsufanina hän kiljaisi kirjaimellisesti riemusta kuullessaan, että hän saa Sirulta tämän ensimmäisen norsuvalaisimen ikiomakseen. :)

Omakotivalkoinen_9604.jpg

Omakotivalkoinen_9602.jpg

Omakotivalkoinen_9587.jpg

Päälimmäinen ohutvanerikerros on maalattu valkoiseksi ja norsun siluetti tulee kauniisti esiin valon ollessa sekä päällä että pois päältä. Valaisin on avoin ylhäältä, joten se luo yläpuolelleen seinälle lempeän tunnelmallisen valokiilan. Valaisin kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla ja meillä arvotaan parhaillaan laitetaanko valaisin tytön sängyn päätyseinälle vai pöydän viereen... :) Kuviointimahdollisuuksia on tuhansittain, vain luovuus ja mielikuvitus on rajana. :) Tässä muutamia vaihtoehtoja, harmaan ja valkoisen sävyissä:

Sirun_Luontopuu_Valoteos2.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos5.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos3.jpg

Sirun_Luontopuu_Valoteos1.jpg

Turvallinen Fimco-rekisteröity Sirun Luontopuu -valaisinsarja on kotimaista laadukkaasti tehtyä käsityötä alusta loppuun. Siru valmistaa valaisimia harrastuspohjalta osa-aikaisesti ja niiden viimeistelystä huokuu taidokkuus ja suuri rakkaus tekemiseen. ♥ Omalla toivekuvalla teetetty valaisin on kaunis joululahjaidea, lapsista aikuisiin ja isovanhempiin. ♥ Lisätietoa ja työtilauksia voit kysyä Sirulta osoitteesta: luontopuu@opaasi.fi!

Tunnelmallista päivää kaikille myrsysäästä huolimatta! ♡

Omakotivalkoinen_Miia.jpg