Kuukauden Shoppailut -postaussarjassa vuoronsa saa marraskuu, joka piti sisällään melkoisen määrän kaikenlaista pientä, lähinnä keittiöön liittyvää tavaraa. :) 

KuukaudenShoppailut.jpg

Marraskuun_ostoksia3.jpg

Sinnittelin vanhalla pilalle menneellä valurautapannullani viimeiseen asti ja vasta uudessa keittiössäni korkkasin käyttööni induktiolevylle optimoidun Hackmanin All Steel+ -paistinpannun, jonka ostin marraskuun alkupuolella. Keittiöremontin tuoksinassa lähtöpassit tulivat myös tammiselle haljenneelle leikkuulaudalleni sekä Moccamasterin kahvinkeittimelleni, jotka korvasin Fine Little Dayn Ruutu -leikkuulaudalla ja teräksisellä Opa Mari -kahvipannulla. Valkoisia tulppaaneja tulin ostaneeksi yhden kimpun verran.

Keittioostokset4.jpg

Astiapuolella täydennystä tuli tehtyä Iittala Essence -kuohuviinilasisetin, Arabian Koko -sarjan 3L tarjoilukulhon ja yhden valkoisen Pantone -melamiinimukin verran. 

Keittioostokset1.jpg

Bloomingvillen kivat servetit olivat heräteostos ja täysin turha sellainen, koska en juurikaan käytä paperiservettejä. :) Ongelma ratkesi onneksi sillä että pistin neljä pakettia näistä eteenpäin joululahjojen joukossa. :) Calories -servetit pidin itse ja niistä on jäljellä enää muutama, joten lopputuloksena voidaan laskea plus miinus nolla - ne tuli ja meni. :)

Marraskuun_ostoksia_2.jpg

Varsinaista sisustustavaraa ostin hyvin maltillisesti, yhden Fine Little Dayn Gran -kuusikuvioidun tyynynpäällisen ja tytölle joululahjaksi tarkoitetun saman sarjan pussilakanasetin, joka kuitenkin jäi toimitusongelman vuoksi tulematta ja sittemmin ehdin jo peruuttamaankin tilaukseni pussarisetistä. Skandinaviskin Koto-tuoksukynttilä löytyi Finnish Design Shopista ja se on tuonut paljon iloa näinä kylminä pakkaspäivinä. By Malene Birgerin mustavalkoisia tuoksukynttilöitä ostin kaksi, joista toisen annoin ystävälleni joululahjaksi.  

Omakotivalkoinen_88.jpg

Viherkasvipuolella koettiin marraskuussa muutamakin menetys, kun biojätteeksi päätyi kuivunut minikokoinen huonekuuseni sekä kaksi muuta surkastunutta viherkasvia. Tilalle ostin suuremman huonekuusen, joka tälläkin hetkellä koristaa kotia keittiön saarekkeen päällä. :) Muita sekalaisia kodinostoksia olivat Cellon tapettiliimapurkki sekä tavarahaasteeseen kuulumattomat 36 rullan tukkupakkaus wc-paperia, iso paketti talouspaperia sekä siskoni suosittelema Kiilto Clean Lime -yleispuhdistusaine. :)

Marraskuun_ostoksia4.jpg

Vaate-, kenkä-, meikkiosastolta tulin tehneeksi marraskuussa vain yhden ostoksen - Zaran mustan shortsimallisen jumpsuitin, joka nähtiin päälläni joulukuun juhla-asupostauksessa. :) 

Marraskuussa sisäänpäin virtasi tavaraa 25kpl, joista on ehtinyt jo poistumaan neljä lahjaksi annettua servettipakkausta, yksi joululahjaksi ostettu tuoksukynttilä sekä lakastuneet tulppaanit. Lisäksi marraskuun aikana poistuivat myös seuraavat 29kpl vaatetta ja tavaraa, kierrätyksen ja blogissa järjestetyn remppakirppiksen kautta:

 • Hay Hee tuoli valkoinen
 • Muuto Visu -tuoli
 • Hay AAC22 -tuoli
 • 2kpl valkoiseksi tuunatut pinnatuolit
 • 6kpl Lack seinähylly
 • 2kpl pellavaverhoja
 • 6kpl tytön pieniä vaatteita
 • 3kpl viherkasvi (pieni huonekuusi + 2 x viherkasveja)
 • Diorin aluslakka (loppui)
 • Moccamaster kahvinkeitin
 • Iittala Tools valurautainen paistinpannu (roskiin)
 • Tamminen leikkuulauta (roskiin)
 • Puhkikulutetut villasukat (roskiin)
 • 2kpl Muuton maustemylly (siskon tytölle omaan kotiin)

Kokonaistilanne marraskuussa ostettujen, loppuneiden ja pois kierrätettyjen osalta on -10 tavaraa / vaatetta. :)

Kivaa iltaa kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg