Designboxista tilaamani Fine Little Dayn kuusikuvioitu tyynynpäällinen saapui ja se löysi paikan olohuoneen nojatuolista. :) 

Omakotivalkoinen_9264.jpg

Omakotivalkoinen_9265.jpg

Omakotivalkoinen_9267.jpg

Omakotivalkoinen_9269.jpg

Omakotivalkoinen_9271.jpg

Kangas on paksua puuvillakanvaasia ja päällisen valkoinen pohjasävy on todellakin valkoinen eikä luonnonvalkoinen, sävystä kun ei aina netissä olevan kuvan perusteella voi mennä takuuseen. :) Päällinen suljetaan toiselta puolelta kolmella valkoisella napilla ja pikaisen puristelun jäljiltä sulkusauma vaikuttaa jämäkästi ommellulta, eikä 50x50cm kokoinen höyhentäytteinen sisätyyny tursua saumasta ulos. Toivottavasti samaan aikaan tilaamani (ennakkotilaus) kuusi-pussilakanasettikin ehtisi perille ennen joulua, se nimittäin menee tytölle joululahjapakettiin... ♥

Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg