Leivoimme tytön kanssa kahden kilon taikinan verran pipareita, jotka koristelimme sokerimassalla ja koristehippusilla. Pipareista osa pakattiin sellofaanipusseihin lahjoiksi, mutta sen verran niitä kertyi ettei piprut takuulla lopu kesken ennen vuoden vaihtumista. :) 

Omakotivalkoinen_0397.jpg

Omakotivalkoinen_0393.jpg

Omakotivalkoinen_0400.jpg

Omakotivalkoinen_0417.jpg

Kävin napsimassa joulukuusesta pari oksanhaituvaa koristeeksi kahvikupin korvaan Mayn servetin seuraksi, pieni ripaus jouluisuutta pipareiden kylkeen. :)

Omakotivalkoinen_0428.jpg

Omakotivalkoinen_0430.jpg

Omakotivalkoinen_0438.jpg

Olisin tahtonut paketoida lahjat vitivalkoiseen mattaiseen lahjapaperiin, mutten löytänyt sellaista mistään. Sen vuoksi lahjat päätyivät tänäkin jouluna ruskean voimapaperin uumeniin. Paperipussilta näyttävien kierrätyshenkisten pakettien koristeeksi halusin hyvin yksinkertaisen lahjanauhan, Karton paperintuntuinen tekstiilinauha (josta askartelin mm. servettirenkaita) sopi tarkoitukseeni täydellisesti. :)

Omakotivalkoinen_0424.jpg

Tämän postauksen voimin tahdon toivottaa teille kaikille

♥ Rauhallista & Tunnelmallista Joulua! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg