Ikiomasta takasta olen haaveillut pikkutytöstä asti, varsinkin joulun aikaan olisi ihana laittaa oikea tuli rätisemään ja nauttia palavan puun tuoksusta sekä takan tuottamasta lämmöstä... ♥ Omaa takkaa ei kuitenkaan tässä kodissa ole, mutta onneksi puutteen voi pieniltä osin paikata televisio-ohjelman muotoisella "takkatulileffalla". :) 

Omakotivalkoinen_0153.jpg

Omakotivalkoinen_0145.jpg

Omakotivalkoinen_0151.jpg

Minulta löytyy muutaman vuoden takainen Fireplace -bluray, jota olen ahkerasti pyörittänyt tämänkin syksyn aikana. Nyt löysin samankaltaisen George Fordin luoman Fireplace for Your Home "tunnelmaohjelman" Netflixin valikoimasta, jossa palavan puun rätinä-äänien lisäksi on mahdollisuus kuunnella myös instrumentaalista tunnelmamusiikkia tai joululauluja. :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla / katsoa tuo jos olet Netflixiläinen. :)

Omakotivalkoinen_0155.jpg

Sain tänään haettua reilu parimetrisen joulukuusen ja ripustelimme tytön kanssa siihen valopallosarjat ja pari muuta koristetta. Huomenna luvassa kuusijuttuja... :) Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg