By Lassen Kubus -sarjan tuotteet ovat ajattoman muotoilunsa ja kestävän teräsmateriaalinsa vuoksi omia kestosuosikkejani vuodesta toiseen. :) Pari vuotta sitten päätin alkaa keräilemään tätä kyseistä klassikkosarjaa ja ilahduin kovasti kun äsken huomasin pitkään poissa kauppojen valikoimista olleen suloisen Kubus1 -kynttilänjalan  paluun Finnish Design Shoppiin. :) 

ByLassen_Kubus1_fourset_valkoinen.jpg

ByLassen_Kubus1_twinset_valkoinen.jpg

ByLassen_Kubus1_Line_Kubus4_valkoinen.jp

Pistin yhden pienen Kubus1:sen tilaukseen ja hemmottelen sillä itseäni jouluna. :) Kahden kynttilän Line ja neljän kynttilän Kubus4 minulta jo entuudestaan jo löytyykin. ♥ Kahdeksan kynttiläinen Kubus on ainut joka minulta kokoelmastani puuttuu, mutta se on minusta niin massiivisen oloinen että se saa jäädä kokoelmani ulkopuolelle, vaikka kaunishan sekin on...

ByLassenKubus_Kulhotvalkoinen.jpg

Valkoisia Kubus-kulhoja olen kerryttänyt kokoelmaani kolme - yhden suuren ja kaksi pientä, joista jokaisessa on tällä hetkellä täytteenä viherkasveja. 

ByLassen_Kubus_Kulho4.jpg

ByLassen_Kubus_Musta4.jpgByLassen_Kubus_kynttil%C3%A4njalat3.jpg

Värivalikoima on kasvanut parin viime vuoden aikana mm. kromin, kuparin, vaaleanharmaan, beigen ja haaleanvihreän sävyisillä Kubus-sarjan tuotteilla. Itse toivoisin valikoimaan mattaista hopeaa, sellaista rosteria muistuttavaa maskuliinista ja järeän näköistä teräksistä Kubus-kynttilänjalkaa. Kirkkaankeltainenkaan ei olisi yhtään hullumpi, tai vaalea roosa, joka sopisi hyvin vaikkapa pienen tytön kastelahjaksi. ♥

ByLassen_Kubus_Kupari2.jpg

ByLassen_Kubus4_886477.jpg

ByLassen_Kubus1_valkoinen.jpg

Oman pikku-Kubukseni aion kääriä kirkkaaseen sellofaaniin kynttilän kanssa odottamaan jouluaattoiltaa... ♥

Huomiseen! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Finnish Design Shop, By Lassen. Postaus sisältää mainoslinkkejä)