Jippii, uusi valkoinen uuni ja induktiotaso ovat kytkettyinä omilla paikoillaan ja testikokkauksetkin sain hetki sitten suoritettua. Kodinkoneisiin keskittyvän toivepostauksen sijaan tuleekin nyt arkisempi kuvapläjäys tästä erillisuunin ja -liesitason iloisesta ensikertalaisen kokkauskokemuksesta. :) Itsenäisyyspäivä olisi ansainnut kunnon gourmetin, mutta parin viikon mikroruoan jälkeen meidän teki mieli ihan vaan kotikutoista makaronilaatikkoa, namsk. :)

Omakotivalkoinen_9912.jpg

Omakotivalkoinen_9913.jpg

Omakotivalkoinen_9914.jpg

Omakotivalkoinen_9915.jpg

Omakotivalkoinen_9916.jpg

Omakotivalkoinen_9917.jpg

Omakotivalkoinen_9919.jpg

Omakotivalkoinen_9921.jpg

Omakotivalkoinen_9920.jpg

Omakotivalkoinen_9918.jpg

(Bosch PIB672F17E -induktiotaso 60cm, Bosch HBG761620S -kiertoilmauuni 63L, Savo 86530 -liesituuletin)

Uusi Boschin kiertoilmauuni toimii kuin unelma! ♥ Makaronilaatikko kypsentyi tasaisesti 185°C lämpötilassa ja pinnalla oleva juustokerroskin oli sopivan pehmeää, pienellä rapsakalla lisätwistillä. :) Uunin lasiluukku ei kuumene ulkopuolelta ollenkaan, edes ohjeenmukaisen 240°C:n starttikuumennuksen aikana... Nyt on pakko hetken aikaa sulatella makaroniloodan tupla-annostani, ennen kuin alamme katselemaan Linnan juhlia ja herkuttelemaan Ben & Jerry´s jälkkärijätskillä...

Leppoisaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg