Putkimies visiteerasi tänään ja kytki altaan, hanan sekä astianpesukoneen vesi- ja viemäriverkkoon. ♥ Malttamattomana ihmisenä pyöräytin tietysti heti kaksi koneellista likaisia astioita uudella Boschin Series 8 -sarjan astianpesukoneellani puhtaaksi. :) Viikon tauon jälkeen tuntui hassulta laskea oikeasta keittiöhanasta vettä altaaseen, ihan kuin oltaisi oltu pitempäänkin pelkän kylpyhuoneen vesihanan varassa. :) Damixan uutta hanaa ja elektronista astianpesukoneen sulkuventtiiliä ei voi edes sivulauseen vertaa verrata vanhaan Oraksen perushanaan... herranen jestas millainen muutos pelkästään jo ulkonäössä, puhumattakaan käyttömukavuudesta. :D Siivous- ja sisustusvimmahan tässä ehti iskemään päälle vaikkei keittiö ole täysin valmiskaan vielä...

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Epoqin keittiöstäni puuttuu vielä muutamia pieniä osia, kuten saarekkeen taustan peitelevyt ja laatikostojen liukuestematot, jotka saapuvat jälkitoimituksena ruokailuvälinelokerikon ja maustetelineen kanssa. Sähkömies tulee perjantaina asentamaan kalusteuunin ja liesitason yhteydessä pöytätasoon upotettavan Savon Twist Around -tasopistorasian, jolle on katsottu paikka valmiiksi pikkuikkunan alta nurkasta. 

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Saarekkeen takaa näkyy kuivaruokakaapin taustalevy sekä pakastimen ja laatikostojääkaapin taustat. Ne tulevat piiloutumaan kauniisti peitelevyjen taakse, jättäen saarekkeeseen baaritason omaisesti 25cm jalkatilaa. Saarekkeissa suositellaan jalkatilaksi minimissään 30cm, mutta siitä oli pakko tinkiä 5cm, jotta eteisen puolella olevan nurkan etäisyys eteisen vinosti kulkevaan seinään on riittävän suuri. Hayn Hee -baarituolit sopivat korkeudeltaan ja syvyydeltään hienosti saarekkeen ääreen. ♥

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Omakotivalkoinen_Epoq_Keittioremontti_91

Huomenna vietän vapaapäivää ja ehdin laittamaan olohuoneen kuntoon laajempia kokonaiskuvia varten. En malta odottaa miltä olkkari ja keittiö näyttävät yhdessä... varsinkaan sitten kun keittiö on viimeistäkin lattialistaa myöden valmis! ♥♥ Huomiseen! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg