Joulu on riisuttu pois ja kotia laitellaan parhaillaan juhlakuntoon huomisiltaa ja vuoden vaihtumista varten. :) Siivotessani sain idean kokeilla pallovaloja olohuoneen seinähyllyyn ja vaikka otinkin ne heti pois, halusin taltioida tämän hauskan idean ensi joulua varten. :) 

Omakotivalkoinen_0273.jpg

Omakotivalkoinen_0275.jpg

Omakotivalkoinen_0277.jpg

Meidän parvekkeelta näkyy ilotulitukset Kruununhaasta Helsinki-Vantaan rajalle asti, joten uudenvuoden valoshow on melkoista välkettä ja pauketta. Lähimmät perheenjäsenet ja muutama perheenjäseneksi laskettava ystävä saapuvat meille juhlistamaan vanhan vuoden päättymistä ja uuden alkamista nyyttärityylillä - minä tarjoan porukalle uudenvuoden perinneherkkuruokaani tortillachips-jauheliha-sipuli-cheddar-quagamole-tacosoossisekoitusta (kuva alla), pizzapaloja sekä nakkeja perunasalaatilla. Porukka tuo tullessaan jälkkäreitä ja juominkeja. :)

Omakotivalkoinen_035627.jpg

Huomiseen! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg