Design Lettersin aakkostuotteiden kanssafanittajia on siellä ruudun toisella puolella melkoinen määrä ja loppuvuoden suitsutukseeni viitaten, on aika ilahduttaa pienen arvonnan muodossa kolmea teistä. :) 

Omakotivalkoinen_Blogiarvonta1.jpg

Jos sinunkin sydämesi väpättää näille ihanille Arne Jacobsenin typografialla varustetuille Design Lettersin kirjainmukeille (posliinia, halk. 7,5cm, kork. 8,5cm), jätä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustettu vapaamuotoinen kommenttisi tämän arvontapostauksen kommenttiboksiin sunnuntaihin 1.2.2015 klo 23.59 mennessä! :) Perinteiseen tapaani huhuilen blogissani kolmea onnekasta voittajaa ilmoittautumaan heti arvonnan päättymisen jälkeisenä maanantaina 2.2.2015, joten muistathan olla kuulolla! ♥ Voittajat voivat valita saatavilla olevista aakkosvaihtoehdoista mieluisimman (A-Z) kirjainmukin itselleen (1kpl / voittaja), palkinnot postitetaan voittajien ilmoittamiin kotiosoitteisiin! Arvonnan palkinnot sponsored by mie :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille osallistujille!