Skandinaaviset kalusteet ja designtuotteet ovat intohimoni ja vuosien varrella olen postaillut teille mm. Hayn, By Lassenin, Anna Nygårdin, Lehtorinteen, Artekin, Lillagungan, Lumoavan, Design House Stockholmin, Eero Aarnion, Valantin, Kaanin, Muuton, Ylva Skarpin, Louis Poulsenin, Georg Jensenin sekä Normann Copenhagenin ihanuuksista. Nyt esittelyvuoronsa saa BEdesign - suomalaisiin designkalusteisiin keskittyvä nuori yritys, jonka takana ovat siskokset Bette ja Cilla Eklund. 

BEdesign_DeerShelf.jpg

BEdesign_LilyBowls.jpg

BEdesign_FanStool.jpg

BEdesign_Lume_Coattrack.jpg

BEdesignin tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat erityisesti estetiikka, käytännöllisyys sekä korkealuokkaiset materiaalit, jotka yhdessä toimivat harmonisena kokonaisuutena. Siskokset ovat kasvaneet maatilalla eläinten ja ulkoilman ympäröiminä ja useimmat ideat kalusteiden suunnitteluun ja toteutukseen tulevat tyttöjen intohimoisesta suhteesta suomalaiseen luontoon. Ensiluokkainen laatu ja kotimaisuus ovat BEdesignille arvoasioita, kaikki tuotteet valmistetaankin siksi Suomessa. ♥

Kotimaisten jälleenmyyjien lisäksi tehokaksikko Bette ja Cilla ovat saaneet huomiota myös kansainvälisesti, BEdesignin tuotteita nimittäin myydään Suomen lisäksi jo peräti kymmenessä muussa maassa - Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Sveitsissä, Australiassa sekä maailman mahtimaassa USA:ssa.  

BEdesign_Lume2.jpg

BEdesign_Lily2.jpg

BEdesign_Deer2.jpg

BEdesign_fan2.jpg

BEdesign_Wave2.jpg

Esteettisiä ja käytännöllisiä designkalusteita luonnon inspiroimana - BEdesign!

 

 Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: BEdesign. Sisältää kaupallisen linkin)