Rakkauteni Arne Jacobsenin aakkostuotteisiin ei näytä vieläkään hiipumisen merkkejä ja voitte arvata mikä oli ensireaktioni kun Design Lettersin tämän kevään uutuustuotteita koskevasta pressipostista avautui verkkokalvojeni eteen kuva viherseinästä aakkostuotteilla rakennettuna. :) Aakkosvalikoima tulee laajentumaan kevään myötä mm. suurella Plant Pot -ruukulla, ruukulle ja mukeille tarkoitetuilla Cup Up -seinätelineillä. ♥

DesignLetters_Newbies2015_2.jpg

DesignLetters_Newbies2015_4.jpg

DesignLetters_Newbies2015_3.jpg

Seinätelineitä voi hyödyntää hauskasti myös vaikkapa kylpyhuoneessa hampaidenpesumukeille tai keittiössä yrtti-, mauste-, tee- ja kahvipurkeille. 

bedroom.jpg

Uutuustuotteiden joukosta löytyy muutama muukin kaivattu lisäosa, kuten mukiin sopiva puunsävyinen kansi ja isompaan aakkospurkkiin tai uuteen P-purkkiin sopiva vaaleanpunainen söpön tyttömäinen kansi. Myös mustavalkoinen pussilakanasetti menee uudestaan tuotantoon ja toivottavasti onnistuisin saamaan tälläisen viimeinkin omiin hyppysiini. :)

DesignLetters_Kulhot.jpg

Yksi tuote on kuitenkin ylitse muiden ja se on M-kokoinen aakkoskulho. ♥ Kolmen kulhon kuvan nähtyäni nimittäin keksin että tässähän on loistava ratkaisu koiran vesi- ja ruokakupeille, jotka pitää huonon kunnon takia uusia tässä lähiaikoina. Olen etsinyt jo pari vuotta tyylikkäitä mutta tarkoituksensa mukaisia kulhoja Miffelle, mutta aina on ongelmana joko kulhojen koko tai ulkonäkö. Pikkuisille koirille on ihania kippoja ja telineitä vaikka kuinka, mutta isommille koirille valikoima on todella suppeaa - pelkkää terästä, tylsää perusmuovia tai sitten omaan makuuni liian yliampuvia pinkkejä blingbling-babydog-kulhoja. :)

Isoin L-kokoinen kulho toimisi meillä vesikuppina ja uusi keskikokoinen ruokakippona. Pienin S-koko ei meidän matamille riitä mihinkään, mutta pienemmälle koiralle koot S ja M ovat varmasti passelit. :) 

Illanjatkoja kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Design Letters / Pressi)