Olin ihan täysin unohtanut postailla teille ajatuksestani ripustaa itse tehty taulu makuuhuoneen päätyseinälle sängyn yläpuolelle. :) Rauhoittavan höyhenmäisen tunnelman puolesta taulu on kuin tehty makuuhuoneeseen, mutta tässäkin tapauksessa taulu on kooltaan liian pieni. Miltähän näyttäisi jos näitä olisi kaksi vierekkäin...? Vaakasuuntaan asennettuna niiden yhteisleveys olisi 180cm, joka on täysin sama kuin sängynpäädyllä... Seinähyllyn kanssa taulu on selvästi liikaa, mutta ilman hyllyä kokonaisuus voisi toimia. :)

Omakotivalkoinen_12644.jpg

Omakotivalkoinen_1267.jpg

Omakotivalkoinen_1266.jpg

Omakotivalkoinen_1273.jpg

Lisäksi pitäisi ratkoa miten saisin kaksi pinkopohjaa yhdistettyä toisiinsa mahdollisimman saumattomasti, jottei keskelle jää rumaa pystysaumaa. Parilla ruuvilla, remonttitasoitteella ja saumalistalla sen kenties voisi peittää, mutta seuraava kysymysmerkki onkin sitten öljymaalin tarttuminen pakkeloituun pintaan... :) 

Tänään suuntaan kengänkärkeni kohti Clas Ohlsonia, yritän etsiä käsiini dymo-koneen jotta pääsen näpyttelemään keittiön säilytyspurkkien kansiin sisältönimikkeen. Ilman lunttilappua voi käydä vahinko että laitan hiutaleet, leseet, sokerit ja suolat vääriin kattiloihin. :) Palaillaan iltasella asiaan, heippa hetkeksi!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg