Eiliseen yrttihyllyä koskevaan postaukseeni on tullut erittäin paljon kommentteja, kiitokset jokaiselle mielipiteensä jakaneelle ja keskusteluun osallistuneelle lukijalle avusta! ♥

22Kekkila_iso.jpg

String Pocket hyllyä en ole jääräpäisenä ihmisenä ihan kokonaan vielä laittanut vaihtoehdoista pois, mutta mielipiteenne avasivat silmäni ja saivat minut miettimään kokonaisuutta hieman erilaisesta vinkkelistä. :) Siksipäs innostuinkin Johannan ehdottamasta ja minun jo kertaalleen vääränlaisena hylkäämästäni ajatuksesta rakentaa ruokapöydän viereen oikea yrttiseinä, jossa yrtit ovat omissa seinäyksiköissään ilman ympäröivää seinähyllyä. Tälle ratkaisulle on parikin erilaista vaihtoehtoa, joista Kekkilän Viherseinä on tällä hetkellä potentiaalisin ja kivoimmalta vaikuttava vaihtoehto. :)

Kekkila_Viherseina.jpg

8Kekkila_iso.jpg

kekkila-jalallinen_viljelylaatikko-69260

Kekkilän Viherseinäelementit myydään kolmen kappaleen seteissä ja itse tarvitsisin niitä todennäköisesti 6-9kpl, jotta yrttejä ja mahdollisia muita viherkasveja on riittävä määrä. Ainut pieni miinus näissä on tuo etuosan rakonen, josta näkyy yrtin tai viherkasvin oma ruskea muoviruukku läpi. Tämä onneksi korjaantuu siten että laitan ruskean istutusruukun päälle joko katseenkestävän valkoisen keraamisen ruukun tai valkoisen Uashmaman paperipussukan, jossa yrttejä ja kasveja olen pitänyt muutenkin. :)

contenitoredapareteserax.jpg

Haluan jakaa teille myös nämä viikko sitten googlen kautta löytämäni ulkomaisen Seraxin ripustettavat ruukkupussukat, joita myös harkitsin yhdeksi vaihtoehdoksi. Yllä olevan kuvan kaltaiset pienestä naulasta tai ruuvista roikkuvat yrttipussit saisin helposti tuunattua itsekin Uashmaman peruspussukoistani ompelemalla niihin ripustuslenksut joko valkoisesta keinonahasta tai rusettiservetteihin käyttämästäni lahjanarusta. 

B7213285_2.jpg

Serax_11.jpg

Myös nämä puolikkaan kananmunan muotoiset nahan näköisestä materiaalista valmistetut riippuvat Serax-ruukut aiheuttivat kuolaamista allekirjoittaneessa. :) Suomalaista jälleenmyyjää en Seraxin ruukuille löytänyt, mutta jos ulkomailta ostaminen ei ole ongelma, on näitä ihanuuksia saatavana ainakin Love The Signista, josta kuvat bongasin. 

Kekkilän simppelit Viherseinän seinätelineet ovat kuitenkin nyt ensisijainen vaihtoehtoni, joiden puitteissa jatkan ideointiani. :) Ihanaa iltaa kaikille! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: Kekkilä, Love The Sign)