Juuri kun ehdin edellisessä postauksessani toteamaan ettei minulla ole ainuttakaan haaveostosta makuuhuoneen tai olohuoneen puolelle, muistin tyhjyyttään ammottavan seinän jossa String pocket ennen sijaitsi. En tiedä miten ehdin unohtamaan tuon, kun vasta viimeksi eilen etsiskelin netistä uudenlaisia ratkaisuja siron seinähyllyn tilalle. :) String Pocket -hylly on kuin tehty makuuhuoneen perimmäiseen nurkkaan, mutta aina on tietysti hyvä olla avoin vaihtoehdoillekin... Olenkin alkanut ihastumaan ajatukseen että laittaisinkin Stringin sijasta seinälle aivan eri tyyppisen seinähyllyn - kaksi päällekkäin asetettua "seinälokeroa" tarkemmin sanottuna...

omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Color

NormannCopenhagen_ColorBox8.jpg

Monikäyttöinen Normann Copenhagenin Color Box -säilytysyksikkö voidaan kiinnittää seinään tai pinota lattialle monenlaisissa yhdistelmissä. Lokeromainen muoto on juuri sopiva vinyylilevyjen, kirjojen, lehtien ja muiden pienten tavaroiden säilytykseen, ja pienessä makuuhuoneessa se tarjoaa myös kätevää laskutilaa puhelimelle, silmälaseille ja muille pienille tarpeellisille esineille. Color Box on valmistettu taivutetusta teräksestä ja sitä on saatavilla kuudessa eri värissä - valkoisena, harmaana, roosana, minttuna, sinisenä ja ruosteenpunaisena. Valkoinen tietysti se oma suosikkini, vaikka harmaa ja roosakin ovat aivan ihania. ♥

NormannCopenhagen_ColorBox.jpg

www.hipvillacom_NormannCopenhagen-colour

NormannCopenhagen_ColorBox_3.jpg

Omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Color

Makuuhuoneen nurkka kaipaa ehdottomasti jotakin kevyttä täytettä, vaikken tahdokaan täyttää sitä tavaroilla. Color Boxeissa itseäni kiehtoo niiden yksinkertainen ulkoasu, tavarat ja kirjat ovat niiden sisällä osittain piilossa ja yleisilme pysyy rauhallisena. Nyt olen pitänyt kirjastosta lainattuja kirjoja olohuoneessa Bestå-kaapin sisällä, jotta ne palautuvat takaisin kirjastoon samassa kunnossa kuin missä tulivatkin, ilman vahinkoja. Tuollaisessa Color Boxissa uskaltaisin niitä säilyttää ja olohuoneen kaappiin vapautuisi sopivasti yksi hylly muuhun käyttöön. :) Tässä voisi olla nyt kiva vaihtoehto String Pocketille, vai mitä ootte mieltä? :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Normann Copenhagen, kuva nro 4: hipvilla.com)